0

kazançlar az ayda 400 lira kazananlar nasıl kazanıyor merak ediyorum. 2 gündür buradayım 1 saatte 1 tl kazanıyorum tabi o da uygun soru bulup uzun uzun yazabilirsem. sistem garip tam bi açıklama yok gelir neye göre veriliyor nasıl veriliyor henüz anlayamadım. paraya gerçekten çok ihtiyacım var bende kazanmak istiyorum. nasıl kazanıyoruz arkadaşlar biri bi yorum yapsın lütfen.

0

ben 2 kat alıyor muyum bilmiyorum ki ? sistemin nasıl para kazandırdığını da bilmiyorum bazı arkadaşlar ayda 450 lira aldım diyor. ben 1 aydır kayıtlıyım 25 lira olmadı daha sistem nasıl onu anlamadım. şu an 2 kat alıyor muyum bilmiyorum açıkçası . tek bildiğim uzun yazınca daha fazla getirisi oluyor .

0

bence site yoneticileri yanlis yazmistir yani bir ay boyunca iki kat kazanc olacagini sanmiyorum :d. ama şöyle de olabilir belki acımışlardır da yapmislardir nereden bilebiliriz ki :d :d.

0

ben de görünce şaşırmıştım ama site yanlış yayınlamıştır. önemli olan kazançlarımızı arttırmak ne zamandır iki kat kazancı bekliyorduk iki kat kazanç sayesinde biraz daha gelirlerimiz artar bari. keşek uzun sürse ama hiç yoktan bu da iyidir bayadır bekliyorduk yarın bitiyor genellikle on iki gibi bitiyor ama burada herhangi bir saat ibaresi yok. hayırlısı olsun herkese bol kazançlar.

1

ilk gün benimde dikkatimi çekti. yönetim siteyle pek ilgilenemedi sanırım bu ara bizde o kadar çok iki kat kazanç istedik ki alelacele geçen ki ayın iki kat kazancını yayınlayıverdiler sanırım. önemli olan kazançlarımızın artması ona takılmayın derim. hazır iki kat kazanç varken biraz kazançlarımıza biraz hareket getirelim.

0

saat kaça kadar bilmiyorum ama biraz daha uzun aürse çok iyi olur ben pek fazla faydalanamadım bu iki kat kazançtan

0

7 nisan da bari gece aaat 12 de sonlansa. keşke uzatsalar zaten az bir miktar veriliyor.

1

siz bu doruyu açana kadar yazım yanlışını göz göre göre farketmemrk çok tuhaf geldi isin açıkçası bu sistemde yeni olduğum için sast kaçta sonlanacagi konusinda bir bilgim uok sncak normal standartlarda gece 12 de bitmesi gerekir fakat yazan arkadaslara baktığımda öğlen saati 12 ye kadar olması da tuhafima gitmedi diyemem şahsen o zaman biz onu ayin 6 sı ama 7 si 12 ye kadar diye düşünmemiz gerekir ayrıca sizi dikkatinizden ötürü tebrik ediyorum

1

ya bu yanlış yazmalar daha önce de oldu ve ilginçtir birisi böyle konuyu soru şeklinde açana kadar ben hiç bir şekilde yanlış yazıldığını farketmedim. :) 7 nisan sondur da saat kaça kadar bilmiyorum. genelde öğlen 12 civarı son oluyor. keşke bu sefer gece 12 ye kadar uzatsalar bu süreyi gerçekten çok daha iyi olurdu. hatta bir kaç gün daha uzatabilirler bence. zaten sitenin eski hareketli günlerini özledik. belki bu sayede siteye yeniden can gelir. bir kaç gün daha uzasa mesela 10 una kadar valla süper olurdu. zaten pek bir şey yapamadım daha iyi değerlendirebilirdim iki kat kazanç etkinliğini bu sayede.

0

muhtemelen saat 12 de sona erecektir 7 nisanda

0

site yonetimi yanlis yazmistir onu. o yuzden. yoksa sistemde iki kati seklinde yansiyor kazanc hanemize. :)