2
0

bu soruyu yazali iki hafta olmus neredeyse. ve yine istatistiklerime baktigim zaman bu soyledigimde ne kadar hakli oldugumu goruyorum. soru sormayi da denesim bu sure zarfinda ama cevaplarda daha aktifim. hala da oyleyim. cunku sirf soeu soracagim diye diger arkadaslaein sordugu sorularla ayni sorulari sormak istemiyorum. ayni isimler, ayni atasozleri ayni yemekler kac defa soeuldu cunku bu sitede. ve cogu sirf kazanc kasmak icin soruyor. daha once sorulmus, veya ayn iyemek daha once farkli sekilde sorulmus hic takmiyorlar. onlara gore o soruyu sorabileyim de. o kazanci alabileyim de. ne olursa olsun modundalar. ama bu sefer onların yuzunden surekli beyin bedava modu açılıyor.

0

bu ve benzeri sorular için bir tartışma bölümü olmalı , bir siteminizi dile getirmişsiniz konuya yabancı olan yeni üyeler için cevapsız kalabilecek bir soru.

0

yani sorudan cok kazaniyoruz zannediyorlar. ben milletin sordugu soru sayisinda cevap yaziyorum. o cevapla resmen 300 lira civari bir kazanc elde ederim ama bazi yazarlar hala bunu anlamamakta diretiyor. sorudan cok kazaniliyoemus gibi algi yaratiyorlar. ama bu kisiler hep kolaya kacarak, isim anlami ya da o nedir bu nedir tarzi soruyla haksiz kazanc elde ettiklerini dusunuyorum. ya da bizi salak yerine koyuyorlar. yani sief bu kisilerin soru soramamasi icin elimden gelse ben soru sorup beyin bedava modunun aktif hale gelmesini saglardim ama brn bazi yazarlar gibi degilim malesef. onlar gibi hazirdan psra kazanmak bize gore degil. umarim yakin zamanda beyin bedava modu acilir da bu kisinin soru sormadi biraz olsun durulur. beyin bedava modunda %80 gibi bir oranla bu kisinin sorulari var malesef.

1

sorumani sitesinin en başarılı yazarlarindan birisin rossmann kardesim. cevaplarin uzun ve mantıklı. başarılarının devamini diliyorum. hayırlı bol kazançlar kardeşim.

0

sizi hemen hemen her sounun altında görüyorum.ayrıca uzun mantıklı cevaplar vererek daha fazla kazanılıyor bence.çünkü gözlemlerim o yönde.

0

ven baslayali 3 hafta oldu ve simdi 15 tl var hesabimda car arkadslar uzun cevaplar yazarak dafa fazla para kazanirsinin am a sort sorsaniz 2 krs very or chunky send sort cevaplarsan amazing 10 yada 15 saturday yazarsan dagam fazla para kazanirsin ve kazanirsinin bolumunde bakabilirsin ve takip ederek ne kadar kazandigini gorebilirsin bende 3 haftada 15 tl yaptim ve diger gafta xekme ralebinde bulunucam ama iki kat kazanc olsaydi daga guzel olurdu iki kazabc onceden yapiyordum gunde iki tl kazaniyordum ve iki kat kazanc bitti gunde anca 1 tl kazaniyordum ve anca topluyirum.

0

düzgün sorulmuş sorular tabiki de daha çok puan verir kişisel sorulara göre

0

kaliteli sorular sorulsa cevaplayacağız. sorulan sorular çöp, bir sürü de imla hatası var.

0

cevaplarınızda çok fazla ama. soru sorarak mı 91 tl yaptınız acaba. bir de kaç günde bu kadar yaptığınızı açıklarsanız biz yeni başlayanlarda bilgilenir iyi olur.