0

yetişkin olmak iyi değilki.. tonla sorumluluğun var, onun bunun vergisi, ev geçindirme, iş sıkıntısı derken perişan oluyorsun. hayattaki bir sürü gerzek insanla didişiyorsun, beyinsizler çıkıyor karşına onlara laf anlatıyorsun falan ayy.. o yüzden en iyisi çocuk olmak.. eğleniyorsun, geziyorsun, dünya senin etrafında dönüyor, hep güzel şeyleri görüyorsun yani kötü şeyler sana gösterilmiyor, hayat ne güzeldi ya çocukken.. derdin sıkıntın yok, sadece düşünce ağlıyorsun bir de istediğin bir şey alınmayınca veya olmayınca, oh mis! keşke hep çocuk kalsak, ne güzel dünya o zaman! şekerler, çikolatalar, minik arkadaşlarla koşturmacalar, parklara gitmeler, dondurmalar falan oh!

0

her şey zamanında güzeldir o yüzden ikisi.

0

çocuk olmak daha iyidir çocukluğuma hep dönmek istemişimdir

0

çocukken büyümek isterdim . yaşınmı felan büyüttüğünü olurdu ergenlik zamanlarımda . ama şimdi çocuk olmak istiyorum . hemde öyle çok istiyorum o kadar özlüyorum ki o günleri . çünkü büyüdükçe sorumluluklar artıyor sıkıntılar sorunlar bitmiyor malesef çocukken bunları düşünmezdik bile . ne güzel günlerdi o günler ah çocukluk .

0

bence kesinlikle çocuk olmak daha iyidir insanlar büyüdükçe çocuklukların özlem duyarlar bunun nedeni çocukken hem saf olmamız hem de kötü insanlarla tanışmamamızdır

0

aslında keşke hep çocuk kalsaydım. her şeyden habersiz olurdum. insan büyüdükçe sorumluluk artıyor. küçük olsa insan ne yapsa o kadar sorumlu olmuyor, kendi kendine mutlu bile oluyor

0

bence çocuk olmak daha iyidir. en azından bir küçücük şeyle bile mutlu olabiliyor insan. ama şimdi öyle mi? mutluluğu bulmak bazen çok zor geliyor.

0

çocukluğumu özledim yetişkin oldumda noldu dertler hep beni buldu

1

çocukluk iyidir kanaatimce. henüz yalanla tanışmamış saf ve masum kalmak kadar güzeli var mı? benim bir dileğim olacak olsa çocukluğuma dönmek isterdim.

0

çocuk olmak iyi değildir, asla seni kimse ciddiye almaz. en iyisi yetişkin olmaktır bence

0

çocuk olmak daha iyi derdin yok sıkıntın yok ye iç oyna

0

okula başlamadan önceki son evre çok güzel. sanırım 6 yaşına denk geliyor. dert yok tasa yok. uğraşman gereken işler yok. eğlen ve eve gelip uyu.