0

arkadaşlar arasında aktif olmak her zaman daha iyidir. aktiflik insana enerji verir ve arkadaş ortamında daha etkin olmanı sağlar.

0

yerine göre pasif yerine göre aktif olmayı bilmek gerekir herşeyin çogu zarar

0

aktif olmak her zaman iyidir pasif olur isen kimse senin ile konuşmak istemez ve zaman içinde dışlanırsın

0

eğer samimi arkadaşların varsa yeri gelir aktif olursun yeri gelir pasif. insan her zaman aynı modda olamaz. ve bu arkadaşların arasında sorun olmaz.

0

kimi yerde pasif durmak daha iyidir arkadaş çevrenizi bazen siz belirleyemezsin istedeğiniz ortamda bulunamayıp zorunlu olarak bir yerde bulunuyor iseniz duygularınız ve mantığınız belirleyici olur size pasif olun diye uyarı verir bazen ama aksi yönde sevdiğiniz bi yerde sevdiğiniz bi kız sizinle aynı ortamda ise ön plana çıkma çabası aktif olma yani kendini kanıtlama çabası içerisine girebilirsiniz duygularınız daha belirleyicidir mantığınız geri plandadır çünkü olduğunuz an ve durum değişkenlik gösterir bana kalırsa buna bir genelleme yapmak doğru olmaz

0

pasif biri değilimdir arkadaşlarım arasında da aktifim hani organizayonlar yaparım milleti toplar bir araya getiririm. arkadaşlarımı ararım ve sorarım. pasiflik uzun süreli arkadaşlıklarda çok faydalı bir durum değildir insan geri planda kalıyor ve arkadaşlıklar bitebiliyor.

0

tabiki aktif olmak daha iyidir . eğer gerçek arkadaşsanız karşınızdaki arkadaşınız ile ilgilenirsiniz onunla sohbet edersiniz eglenirsiniz . beraber güler beraber ağlarsınız m dertlerine ortak olursunuz kötü gününde yanında olmaya çalışırsınız . bu durumda aktif olmanız gerekir .

0

arkadaşlık ilişkisi derken kastedilen nedir demek lazım. sadece eğlence amaçlı bir faaliyetteyken mi demek isteniyor bilemedim.

arkadaş ilişkilerine böyle bakmamalı diye düşünüyorum. arkadaşlık bambaşka bir şey tabii gerçek dostluk ayrı ama bir de hayatın sizi arkadaş ettiği insanlarla olan günlük koşuşturma içinde birbirinize destek olduğunuz ya da başka başka nedenlerle arkadaşlık ettiğiniz insanlarla içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın, kendiniz olun, dürüst olun, doğru olun. eğrilerle karşılaşırsanız ya onlar doğru olmak zorunda kalacaklar ya da siz o kişiyi elemiş olacaksınız. çok uzun yazılır

0

arkadaşlar arasında aktif olman gerek. eğer pasif olursan üstüne gelen çok olur. aktif olursan hakkını kimse yiyemez.

0

aktif olmak her zaman için daha iyidir. eğer pasif olursan hep dışlanan sen olursun.

0

aktif lik daha iyi bence pasif olursa sen aktif olursan onu biraz one cikararsin yada tam tersi

0

arkadaşlık olarak aslında yapı olarak bu belli olabilir arkadaşın çok aktiftir sen onunla yer alırsın o pasiftir sen onu öne çıkarırsın