1

hayır, acıklı film veya dizileri sevmiyorum. hayatımızın yeterince zor olduğunu, yükümüzün yeterince ağır olduğunu düşünüyorum. bu nedenle böyle dizilere hiç ihtiyacım olmadığı görüşündeyim. eğer ağlamak istersem açar bir gazete okur veya haber dinlerim diye düşünüyorum. dizi izlemek gibi benim seçimime kalmış bir yolla içimi karartmak, kendimi üzmek hiç istemiyorum.

0

bir dizinin aşırı acıklı olması zaten seyretmeme sebebimdir. dayıyorlar dizide evlat acısını, fakirliği. ben bunu seyretmek zorunda değilim ki. o yüzden sevmiyorum böyle dizileri. hayat acı zaten bir de televizyondan acı mı izleyelim. keşke süper baba, ikinci bahar gibi kaliteli izlenesi diziler olsa da izlesek

0

acikli derken ben tabiki sokakda kalan ailesi tarafindan dislanan vede uvey baba 've uvey anne baskisi ile yasayan kucuk yasta calisan kisilerin filimlerini izlerim o yuzden hem insan ders almali hemde herkez gorsun die zorluklari hayattaki.

0

sevmem neden durup dururken üzüleyimki hem sıkılıyorum öyle ağlamalar falan

0

severim dram filmleri. ağlarım hatta izlerken mutsuzsam özellikle izlerim.

0

fazla ağlamalı ve zırlamalı diziler ve filmler benim bugüne kadar zerre dikkatimi çekmemiştir.ne severim ne de izlerim ben bu tarzda dizileri.salya sümük ağlamakta neyin nesidir öyle.ben sevmiyorum .

0

evet ilgimi çekiyor aglamayi seviyorum her zaman komedi olmazki

1

bu sene izlememeye gayret gösteriyorum. zaten az olan enerjimi dramalarla diplere çekmeye niyetim yok doğrusu. varsa üzerime komedi dizileri atın :)

0

ooo hemde nasıl çok severim çok duygusal bir yapıya sahibim ama izlemeden de yapamıyorum çokta severim ağlamayı :))) kişilik bozukluğu yaşıyorum sanırım neyse evet ilgimi çeker ve çokta izlerim severim

0

yalnız izlersem ağlıyorum. kalabalık ortamda izlemeye çalışıyorum.

0

hiç ilgimi çekmiyor ama arada bir izliyorum hoşuma giden olursa

0

evet çekiyor. ağlamak doğamızda var. o yüzden izlememem için bir sorun yok.

0

çok acıklı diziler ilgimi çekmiyor hayat zaten zor sıkıntı bir de acıklı diziler olmaz yani

0

evet benim özellikle hint filmlerine çok oluyor.

0

ilgimi çekiyor ama mutsuz olmak istemiyorum bir de onların yüzünden.

0

hayır hiç sevmem hep yapmacık genelde keyif verici film izlerim