0

en ilgi çektigim karadeniz yemek çeşitleri çok farklı

0

kayseri’ nin yemeklerini çok seviyorum. mantısı da yağlaması da pastırması da ayrı güzel.

0

gaziantep, konya, hatay, adana, mardin, urfa, diyarbakır.

0

bana göre akdeniz yöresi yemekleri bambaşka

0

hatay başka gelmek üzere adan urfa antep

0

güneydoğu'nun yemekleri ilgimi çekiyor onlar hoşuma gidiyor güneydoğu'nun yemekleri hem et yemeği hem de çok lezzetli şeyler bir içli köftesi çiğ köftesi mumbarı kebapları ilgimi çekiyor onları yemeyi ve yapmayı seviyorum

0

kendim trakyaliyim sahsen ama esim vanli dogu yemeklerini çok seviyorum cesidi çok lezzeti çok.

1

hatay ın künefelik, humusu, tepsi kebabı.. tokat ın tokat kebabı, konya nın etliekmek, tandır kebabı ve arabaşı çorbası ve tabii düğün yemekleri, trabzon hamsi tavası, diyarbakır ciğer şiş, kadayıf dolması, erzurum cağ kebabı... afiyet olsun

0

her yörenin yemek lezzeti birbirinden farklı bu nedenle tercih yapmak zor fakat ben sebze yemeklerini çok sevdiğim için karadeniz bölgesinin yemeklerini çok seviyorum özellikle ısırgan otu ile yaptıklar uçyemek benim favori yemeklerim arasında yer alıyor. pancar çorbası ve pancar sarmasınıda çok seviyorum. bu nedenle karadeniz bölgesi favorilerim arasında yer alıyor. eşim ise et yemeklerini sevdiği için ona et yemeklerini yapıyorum. genelde doğu kültürüne ait olan et yemekleri eşimin vazgeçilmezleri arasında yer alır.

0

hatay tabiki hiçbir şeye değişmem. ne istersen var. kültürlerin mutfağı buluşmuştur hatayda. şiddetle tavsiye ederim.

0

gaziantep ve kahramanmaras yemeklerini merak ediyorum birde kilis urfa'nın yemekleri harika yediğim kadarıyla ,

0

benim antep adamlar dehşet yemekler yapiyor ama tabi mardinimizin yemekleri de ayri bir guzel mardine ugrayan olursa yoresel yemeklerden yemeden kesinlikle gitmeyin pisman olmazsiniz

1

ege ve hatay bölgesinin yöresel yemeklerinden denemediğim kalmasın istiyorum. hepsini değil ama çoğunu yediğimi düşünüyorum ve şu ana kadar sevmediğim olmadı. mükemmeller.

0

şanlı urfa nın yemekleri müthiş,gaziantep, adana,erzurum hele de cağ kebabı kesinlikle denemelisiniz

0

elbette güneydogu anadolu bölgesinin yemeklerini beğeniyorum.hem yemeklerin tadı tuzu vardır oralarda.batı bölgesindekiler gibi aman bu ağır diyerek tadı tuzu olmayan yemekler yapmazlar.oranın yemekleri gerçekten mükemmel olup insanın iştahını kabartan yemek çeşitleri de mevcuttur.

0

malatya, gaziantep, adana yörelerindeki yemekler çok dikkatimi çeker. beğenerek de yerim.

0

diyarbakır yani güneydoğu anadolunun yemekleri çok dikkatimi çeker ve hepsini ayrı ayrı çok fazla severim.bundan iki yıl önce tatile oraya gitmiştim o kadar misafirperver bir halk ki gerçekten inanamazsınız ve birbirinden güzel harika yemekler hepsinin tadı damağımda kaldı kesinlikle ben diyarbakır yemeklerine aşık oldum.

0

adana şehrinin çok dikkatimi çekiyor çok farklı farklı yiyecekleri var yemek istiyorum ama sadece kebabiyla yetiniyorum.

0

gaziantep yemeklerini tatmak isterdim. inşaallah gitmek nasip olursa tadarım

0

doğu ve güneydoğu anadolu bölgesinin ama antep yemeklerini ayrıca severim