0

ilgimi çekmiyor ama bu reklamların olmasının site için faydalı olduğunu düşünüyorum. sonuçta site kazanacak ki biz de kazanalım. arada ilgimi çekmese de reklamlara tıklıyorum site kazansın diye. daha çok kazansın ki bize daha çok paralar verebilsin.

0

side ki bazı reklamlar gerçekten de ilgimi çekiyor hatta baktığım zaman soruyla hemen hemen benzer reklamlar çıktığını görüyorum ve gerçekten de insanların işine yarayacak reklamlar koyduklarını düşünüyorum.

0

benimde ilgimi ceken reklamlar var tabiki bazen merak ettigim hic gormedigim reklamlarda var acaba nedir ne ise yarar diye bakiyorm.tabiki kazansin die arada tiklarim bazende yanlislikla ama tabiki burda o kadar reklam var cok kisnin isine yarayan uygulamalar var.

1

ilk zamanlardaki gibi olmasa da dikkatimi çekiyor ve bazen tıklıyorum.

1

gözüm alıştı galiba artık. eskisi kadar dikkatimi çekmediğini ve tıklamadığımı fark ettim. yarışma heyecanıyla sadece sorulara odaklanmış da olabilirim. bazen gün içerisinde arattığım şeylere dair reklamlar geldiğinde ilgimi biraz daha fazla çekiyor tabi. bu şekilde sitedeki reklamlarla ilişkim. belki de video olarak ekranımıza da gelmeli ve biz kapatana kadar kalmalı. yine de burayı reklamlardan hiç bir yere tıklayamayacak kadar doldurmadığı için teşekkürler sorumaniye.

0

sitede reklamlar bazen dikkatimi çekiyor. ve reklamlara tıklıyorum. hem sitede kazanmış oluyor hem de merak ettiğim reklamları öğrenmiş oluyorum. bana göre arada sırada reklamlar tıklamakta fayda vardır diye düşünüyorum.

0

benim dikkatimi çekiyor bazen buraya cevap verecekken o reklama girip bakıyorum. özellikle kıyafet ve bebek eşyaları hemen dikkatimi çekiyor.