0

para biriktirmeyi seven bir insanım ama biriktirebildiğim pek söylenemez. çünkü para bir şekilde lazım oluyor ve bende dayanamayıp kesenin ağzını açıveriyorum. tabii sonrasında ardı arkası kesilmiyor ve hepsi harcanıyor. sürekli başa dönüyorum.

0

bundan bir yıl önce öyleydi biriktiriyordum ßimdi çalışmıyorum o yüzden de biriktiremiyorum ama buradan kazandığım parayı biriktireceğim inşallah para yı bol kazanırım

0

evet kolayca para biriktirebiliyorum.herhangi bir yere atıyorum onu ve orada duruyor o. attığım yeri de unutuyorumki aklıma gelmesin.çünkü bir yandan da kolayca harcayabiliyorum.üstelik gereksiz harcama yapmaya da çok müsaitim de kendimi tutuyorum bir yandan.

0

para biriktiririm ama takıntılı şekilde değil bazı insanlar birikimlerine eklemek için bazı şeylerden vazgeçiyorlar ama birikim zaten istediklerin almak, yapmak içindir ben bazen birikimimin üstüne ekle bazen alırım

0

sadece ihtiyacım olan durumlarda yaparım onun dısında hayır

0

hayır nedense birikim yapamıyorum bu benim çok zoruma gidiyor

0

evet biriktirme olurum imkanın oldukça tabiki

0

evet. para buriktirebilen bir insanim. bu aralarda para biriktirmeye kafayi o kadar cok taktim ki anlatamam.

0

para parayı doğurur bana göre , para biriktirmekten ziyade parayı doğru kullanmaktır en önemli olan konu. biriktirmek benim için zor bir durum okul ev vs vs, zaten para yetmiyo

0

evet para biriktirebilen bir insanım ben... sıkıştığım zamanda da öyle bir imdadıma yetişiyor ki anlatamam... resmen havadan para gelmiş gibi. ne bankaya gidiyorsun kredi çekmeye ne de millete soruyorsun bor verebilir misin diye. o biriken para candır ccan. :)

0

ben genelde para biriktirmeyi çok severim ama parayı tek bir şey de harcamaya bayılıyorum. hatta dayanamadığım nokta alışveriş alışveriş ya da beğendiğim bir şey olduğunda o biriktirdiğim parayı anında harca biliyorum. ama genelde çok seviyorum para biriktirmeye bazen de oluyor harcayamayacağım diyerek kendime tuttugum paramı biriktirdigimi biliyorum ama sonuçta yine o para bir yere gidiyor çok böyle büyük miktarda para biriktirmedim bu zamana kadar yani ev alacak araba alacak gibi yani küçük mevla da paralar biriktirdim onlar da harcadım zaten.

0

aksine günlük kazancını aynı gün harcayan hatta yetiremeyen birisiyim

0

evet..şuaralar tekrar yalnız yaşamak için biriktiriyorum..

0

evet para biriktirebilen bir insanım. valla çoğu şeyde de para biriktirir öyle alırım. hic aileme yük olduğumu hatırlamam. ufak tefek şeyler için para istediğim zamanlar oldu ama nadir. hele zaten kitaplarım için para biriktirmesem halim harap olurdu. çok kitap okurum ve harcama yaptığım en büyük kalem diyebilirim.

1

evet biriktiriyorum. ve daha da çok birikmesi için çabalıyorum. sorumaniye de bu yüzden kayıt oldum. inşaallah en kısa zamanda ödeme alırım..

0

hayır çok istesemde harcayan insanlardanım para biriktirmeye sigarayı bırakmakla başlamak istiyorum umarım olur

0

bir amacım varsa belki. ama diğer türlü değilim.