0

hiç kimse bedavan kolay bir yolla para vermez bu aynı hesap ne kadar çok uğraşırsak o kadar çok kazanırsın

1

çünkü:
bir inşaat işçisi düşünün bütün gün terler içinde kala kala çalışıyor birde bizim gibileri yani oturduğu yerden para kazanabilen o yüzden zor bence.

1

hani nerede kolay para kazanılıyor ki tabii ki de internette para kazanmak zordur burada kuruş kuruş biriktiriyor kuruşları biriktirene kadar parmaklarım uyuşuyor gözlerin çıkıyor ekrana bakmaktan yani para hiçbir yerde kolay değil eğer bir işte emek vermezsem para kazanamazsın para kazanmak çok zor hele internete gerçekten iğne ile kuyu kazmak gibi bir şey kuruş kuruş biriktiriyor o kuruşlar birikene kadar insanın canı çıkıyor sonra da ödemelere gelince ödemeler ya geç yapılıyor ya bir şey oluyor işte yani hiçbir yerde kolay para yoktur.

1

ekmek aslanın ağzında derler ama burada yani internet ortamında herkes armut piş ağzıma düş olarak düşündüğü için zor geliyor aslında emek verirsen öğrenmeye açsan hele bir de bu işlere istekliysen yapamayacağın şey yoktur aslında bu her iş için böyledir ama internet ortamında para kazanmak daha fazla emek ister

0

para kazanmak zor gerçekten ama mecburen emek vermek zorundasın. eğer emek verirsen ve gerekli özveriyi gösterirsen para kazanabilirsin. para kazanmak için birçok şey yapılıyor. mesela bura soru ve cevap yaparak ve uzun mantıklı cevap vererek daha fazla kazanabilirsin. müzik ve video dinleyerek de para kazanabilirsin. emek vermezsek kazanamayız. bir de devam ettirmek gerekiyor düzenli olarak uğraşırsak para kazanabiliriz.

1

aslında internetten para kazanmak çok ama çok kolay, ancak gereken zamanı ve gereken dayanıklılığı gösterebilirsek bu mümkün. yoksa hakikaten kimse kimseye bu düşündüğünüz şekilde rahatça ve kolayca para vermez, mümkün değildir.

1

hiç zor değil arkadaşım. yani sen şimdi aktif olup cevap yazsan kazancın artmayacak mı. öenmli olan çabalamka. ben senın yerinde olsam hiç durmam, sabahtan akşama kadar sitenin başında olurdum. boşuna dememişler emek olmadan yemek olmaz diye. yani sen bir çaba sarfedeceksin ki o emeğinin karşılığını alırsın. burada da ne kadar çok emek, o kadar çok kazanç demek yani anlayacağın.

0

aslinda zor degil. nasil calistigimiz iste belli bir zamanimizi o ise harciyoruz, nasil bize gunluk degil aylik odeme (maaş) yapiliyorsa burada da bu sekil bir sistem var. sen orada nasil zamanini verip aylik olarak belli bir odeme aliyorsan internette de bu sekilde zaman ayirman gerekiyor. bosuna dememisler ''emeksiz yemek olmaz'' diye. hani sofraya o yemegi koyabilmrmiz icin brlli adamalardsn geciriyoruz, dogruyoruz, tencereye koyuyoruz, pisiriyoruz ya. internette para kazanmak da aynen boyle. bir zaman ayiracsksin ki internete, para kazanasin. dersen ki ugrasmak istemiyorum ama internetten de para kazanayim diye, bu sefer ikinci el uygulamalari olan letgo, zebramo, dolap, gardrops gibi uygulamalari kullanip bircok kisiye ulasman lazim satis yapmak icin. bir de tuyo vereyim. eger satid yaparak guzel kazanc saglamak istersen insanlar her zaman toplu satis yapabileceği kisilerden alisveris yaparlar. :)

0

internetten para kazanmak zor evet ama emeğinin karşılığını alıyorsun 1 2 saat uğraşsan bile günde 2.50 3 tl kazanırsın bu da bir öğrenci için güzel miktar bence ek kazanç gelir elde ediyorsun sonuçta.

0

internetten para kazanmak zor. çünkü sizden birçok şey istiyor aslında. zaman ve emek harcayacaksınız en basitinden. zaten bu iki etken bile sizi para kazanmak konusunda epey zorlayacak. bende ekmek parası çıkarmaya çalışıyorum işte internetten.

1

para kazanmak genel olarak zor. her emeğin bir karşılığı var. atalarımızın da dediği gibi emeksiz yemek olmaz. helal para kazanmak nereden olursa olsun kolay değil.

0

kimse kimseye oturduğu yerden para kazandırmak istemiyor

0

emek vermeden kimse kimse bir şeye vermez,herkes emeğinin karşılığını alıyor sonuç olarak.
bu emek zamanla harmanlana harmanlana büyüyor. sonuçta dışarıda 1 ayı doldurmadan kimse para vermiyor çalışırken de aynı şey burada 1 ay geçir, daha kolay bence seviye arttıkça paralar daha çok gelir. ve siteyi kuran insanlara da para gökten gelmediğini düşünürsek eğer,bakış açımız belki değişebilir.

0

helal para kazanmak bir emek gerektiriyor hal böyle olunca internet yada real hayat olması önemsiz. ama internette çalışarak hayatını idame ettiren milyonlarca insan var ama kendini geliştirmeli yeniliklere açık olunmalı internette boş boş gezinerek elbette para kazanılmaz. bir örnek vericek olursak internette freelans işler yapan grafik tasarımcılar.

0

nerde para kazanmak kolay ki önce emek sonra ekmek demişler atalarımız.