0

bence akılıca senın yaptıgın gıbı yazarlık ıyı bır meslek ınsanda parmak bırakmaz lakın ıyı bır meslektır boş zamanınızı ıyı deyrlendırom yanı paranın bıze gelmesını deyılbızım paranın ustune gıtmememız lazımkı para kazanalım yosa para kazanmak cok zor sızce paramı kıymetlı ınsanmı bence ınsan cıhazlarınızın parlaklıgını dusurun arkadaşlar yoksa kazandıgınız paralar doktorlara gıder ıyı gunler.

0

evde bos duran kisiler veya gercekden zor durumda kalanlar icin ogrnciler 've evdeki hanimlar icin cok guzel bir kazanc kapisidir.

1

eğer senin cebinden ekstra bir para alıp, daha fazlasını vadediyorsa genellikle fos çıkıyor bunlar. yani yatırım riskli bir süreç tıpkı günlük hayatta olduğu gibi. ama sorumani sitesi gibi sadece emeğinin karşılığını aldığın bir sitede elbette ki akıl işi.

tabi biz kuruş kuruş kazanıyoruz, yazılım sektöründe olup çok daha güzel paralar kazananlar var. youtuberlık da geleceğin mesleği olarak gösteriliyor ve bu konuda eğitimler veriyorlar. instagramda reklamlardan kazanan bloggerlar da oldukça fazla. yani onların kazandığı paraların yanında bizimki devede kulak ama ben akılsız bir yan göremiyorum yine de.

0

internetten para kazanmak akıl işi değildir normalde ancak ben bu siteyi denedim 30 tl cekkm istemistim bir gün içinde yatırdılar ve güvenerek artık soruları cevaplıyorum çoğu kişi bu siteden çekim yaptı.

0

neden olmasın önceden bir kişi tarafından doğruluğunu , güvenilir olduğunu bildikten sonra çok işe yaradığı oluyor.mesela benim ilk internet kazancım bir yayın uygulamasıydı ve dolar üzerinden kazanıyorduk fakat daha sonra kazancım azaldığı için ve sıkıldığım için bıraktım.her olayla karşılaşabiliyordum.fakat para kazanmak gerçekten çok güzel bir şeymiş.birakinca anladım.çok işime yarıyordu kendi isteğime göre hareket ediyordum ve birşeyleri alabiliyordum rahatlıkla .

0

güven konusunda sıkıntılı bir durum açıkçası.ama deneyimler ne derse kesinlikle doğrudur.ve de bedavadan kazanılmıyor sonuçta bir emek,zaman harcama söz konusu.