0

evimde kara kaplumbağa sı besliyorum, şu an kış ayında olduğu için kış uykusunda ,yaşı 5 ve adı nazar.

0

daha önce muhabbet kuşu beslemiştim ama öldükten sonra bi daha almak istemedim şuan da herhangi bi hayvan beslemiyorum

0

hayir evde hayvan beslemiyorum ben.......

0

evet evde hayvan besliyoruz.bizde dört adet kedi var.hepsini seviyoruz.hepsinin karakteri ayrı ayrı.bahçemizde bir tane de köpeğimiz var.kedilerle gayet iyi anlaşıyor.

0

evimizin çatısında tavuk ve güvercin besliyoruz. ben daha küçükken civcivleri aldım şimdi koskocaman oldular.

0

evet evimizde üç tane muhabbet kuşu besliyoruz. çok tatlılar ama bazen hiç susmuyorlar, sürekli ötüyorlar :)

0

evde hem kedi hem köpek besliyorum. ikisi gayet iyi anlaşıyorlar. tabii bakımları için özen göstermek şart. yoksa hem onlar için hemde sizin için sıkıntılı durumlar oluşabilir. ama hayvan beslemenin verdiği haz ve mutluluk paha biçilemez. gerçekten karşılıksız olarak size bağlanıyor ve sevgilerini veriyorlar. insanın içsel ve ruhsal huzuru ve sağlığı için mutlaka balık dahi olsa evde beslemeli diye düşünüyorum. onlar ile paylaştığınız anlar gerçekten çok farklı oluyor. şuan köpeğim 18 yaşında ve artık çok yaşlandı. işin en zor kısmı bu, onu kaybetmek üzere olduğumu biliyorum. yani hayvan alırken bunu da göz ardı etmeyin. eğer her şey normal giderse büyük ihtimal sizden önce ölecekler. bunu kabullenmesi gerçekten çok zor. günlerdir uyuyamıyorum. kedim ise daha genç bir kedi, ancak giriş katta oturduğum için sürekli dışarı çıkıp geliyor. temizliğini ve bakımını sağlamak zor oluyor. ancak kendi yatağında yatmasına izin veriyoruz ve mutlaka her geldiğinde özenle temizliyoruz. bu epey yorucu ve zahmetli ancak o kadar alıştık ki artık yapacak bir şey yok. yine de ne olursa olsun hayvansız yaşayabileceğimi düşünmüyorum. ilk aldığınız zaman biraz sabırlı olmalısınız. hayatınıza yeni bir canlı giriyor ve tabii ki sizler kadar akıllı değil. 3-4 ay içerisinde tuvalet eğitimi, kıl tüy derken hayvanlara bakamayacağınızı düşünüp vazgeçmezseniz zamanla bir hayvana nasıl dokunmanız, eğitmeniz, yaklaşmanız gerektiğini kendiliğinden öğreniyorsunuz. onları tanıyorsunuz. özellikle küçük çocukların hayvanlarla iletişimi çok kuvvetli ve önemli oluyor. mutlaka küçük yaşta çocuğunuz var ise hayvanlarla kaynaştırın. bu gelişimi için oldukça önemli bir husus. hem ileride fobisi olmasının da önüne geçmiş olursunuz.

1

hayır beslemiyorum. ailemle yaşıyorum ve ailem evde hayvan beslemeye karşılar. ama ben yine de yavru bir köpek beslemek istiyorum.

0

evde herhangi bir hayvan beslemiyorum çünkü evim müsait değil. eğer müsait olsaydı köpek beslemeyi çok isterdim.

0

evimde kedi besliyorum gayet güzel bir hayvandır

0

evet bir köpegim var adı tekila hayvan değilde daha çok çocuğum gibi