1

bazı sorular var o mu bu mu ingilizcede bu kelime ne demektir diye sorulardan sıkılmadınız mı?

kardeşim yorum sorusu veya bilgi soru sorsan daha iyi olmaz mı? cevabı tek kelimelik sorular sorulmasa sorumani yöneticileri bu sorular sorulurken izin vermese güzel olmaz mı?

6 cevap
0

çok sıkıldım keşke böyle her soru bilmediklerimizle alakalı olsa da öğrenmek için araştırsak en azından yeni bir şeyler de öğrenmiş oluruz hem bilgi amaçlı da bir site olurdu.

0

gereksiz yere zaman kaybetmeyi hiç sevmiyorum, bu konuda yetkili biri olsaydım bilgi amaçlı soruların önünü açmak için bu tür tek kelimelik soruların olmasını istemezdim.

0

bu platformda gerçekten bilgi sahibi olmak istiyorsan soracağımız sorular o mu bu mi tarzında olmaması lazım. gerçekten bende sıkıldım bu tarz sorularda. daha çok insan hayatını etkileyen sorular sormalarını beklerim. ilerde bir gün diyelim ki bir yarışma programına katıldık. size yarışma programında o mu bu mi diye sormazlar. :)) soracakları soruların kategorilerini daha doğrusu soru tarzlarını hemen hemen hepimiz biliyoruz. işte demek istediğim burada güzel sorular sorun belki ilerde katılacağımız yarışma programında, burda sorular sorulardan biri şansımıza çıkabilir ya da burda öğrendiğimiz şeylerin bize yararı olabilir.

1

valla bende çok sıkıldım,ama her sitede var boyleleri yapacak birşey yok. sorumani buna bir çözüm bulur inşallah.

1

bende sıkıldım zaten cevap verebilmek için en az kıtk karakteri doldurmamız lazım bir de tek cevaplık kelimeli sorular sorunca nasıl dolduracaz 40 karakterini sorumani yetkileleri buna bir önem almalı.

1

ben çok sıkıldım hep şehir sorusu soruyorlar nereden bilen ben şehidin nesi meşhur sadece izmir'i bilirm başkada yerin nesi meşhur bilemm