1

vermiyor tabii millet harıl harıl kpss sınavı hayali kuruyor.

0

mesleğe göre değişiklik gösteriyor bu. mesela doktorsanız devlette kazandığınız paradan çok daha fazlasını özel sektör de kazanabilirsiniz. fakat bir garsonsanız maalesef ki neredeyse karın tokluğuna çalışırsınız.

0

hayır turizm sektörü özellikle yazın otelde çalışırken 1 gecelik sattığım oda fiyatıyla maaşım eş değerdi nerdeyse fakat maaşımı fazla bile buluyorlardı. aynı yerde bir ascı abla vardı 3 milyar paraya bütün işi yapıyordu izin bile kullanmadı 2-3 ay bizim üstümüzden kazandıkları parayı bırakınız bize vermicekler .sonrada işletme sahibiyim diye geçinsinler hele o kafelerde çalışanlar saati 5 lira için bir ton insanın ağız kokusunu çekmek zorundalar üzülüyorum.

0

özel sektör bence vermiyor ,özel sektör deyince hep aklıma avmler geliyor.
daha önce 10 sene çalışan biri olarak,bütün gün ayaktasın yemek mola'nı bile doğru düzgün kullanamazsın. hep bir acele etmen gerekir,bayramın yok,yılbaşın yok, hafta sonun yok, tatilin yok,gece çalışmaların var,full çalışma saatlerin var.bunlara rağmen kota için göstermen gereken bir performans var. ama gel gelelim senden kötüsü yok. memnuniyetsiz insanların olduğu zalim bir sektör bana göre.

0

hayır tabi ki de vermiyor bir işçi özel sektörde 2000 lira maaş alıyorsa sigortasını asgari ücretten yatırıyor yada 2000 tl vermemek için işçinin başına olmadık şeyler getiriyor.