0

aslında şu kadarlık sabrım var diye ayırt edemem bu duruma olaylara kişilere göre değişebilir. belki bir iki sabır ederim ama bakarsınız sabrım taşar tahammülüm kalmayada bilir yani hiç belli olmaz sabır işi gerçekten ne kadarlık sabrım var o an yaşadığım zaman görebilirim bunu ama çok fazla sabır edebilen biri değilimdir ancak çok sabırsız biri de değilimdir. yani öyle hemen sabırsız tutumlar sergileme bunun için bir yere kadar sabrederim ve biryerden sonra da patlak verir ki bu herkeste böyledir bence. sabırsız biri değilimdir sabırlıyımdır belli bir yere kadar.

0

yerine göre sabrımın tükendiği zamanlarda oluyor çok sabrettiğiniz zamanlarda oluyor ama bazen o kadar çok sinir ediyorlar ki ben bile kendimi tutamıyorum kısa sürede sinirlenip hemen sinirimin geçtiği zamanlarda oluyor ben aslında sinirlenmeme çalışıyorum ama yine de insanlar beni sinirlendirme iyi beceriyorlar.

0

ben çok sabırlıyım neredeyse %95 oranında diyebilirim. ama o da aşılırsa dönüşü olmayan zararlar verebiliyorum etrafa. bu da iyi mi kötü mü bilemiyorum.

0

yüzdelik olarak %35 falan sabırlıyım.yani pek sabırlı bir insan değilim aslında.

0

sabrım yüzde 46 diyeyim yeterlidir şimdilik;-)

0

hiç sabırlı değilimdir nedeni ise çözemedim yani :)

0

sabırsızımdır ben. %55 falan muhtemelen, emin değilim.