0

kızım kendinden 20 yaş büyük biriyle evlenmek istese karşı koyardım evlenmesine ilk önce kızımı karşıma alırdım denginle mutlu olamıyormusunda baban yaşındaki adamla mutluluğa yürüyorsun derdim baktım olmuyor kızımda bana karşı çıkıyor kızımı kaybetmemek adına verirdim ama çok üzülerek verirdim.

1

kızımı kaybetmek istemem ama iyi düşünmesi konusunda uyarılar yaparım. biraz daha sağduyulu ve öngörülü olması konusunda telkin ederim. çünkü ciddi bir jenerasyon farkı doğuyor. adam yaşlanmaya başladığında, o hayatının en güzel yaşlarını yaşamak isteyecek ve sorun olacak. enine boyuna düşünmesini sağlarım. ama karşı tarafın samimiyetine de inanır ve ortada bir aşk olduğunu görürsem fazla önünde durmam, bazı şeyler ancak yaşayarak tecrübe edilir ve kadere engel olunamaz.

ancak karşı tarafın veya kızımın bir çıkar ilişkisi kurmaya çalıştığını düşünürsem ne yapıp edip karşı çıkarım. evlense bile sonsuza kadar onaylamayacağımı belirtirim. ama her zaman yanında olmaya çalışırım yine de. evlat deniz suyu gibidir, ne içilir, ne vazgeçilir derler ya. aynen öyle.

0

izin vermezdim herkes dengiyle mutlu olabilir

1

erkek kendinden 20 yaş küçük biriyle evlenince sorun olmuyor da, kız evlenince neden sorun olsun..hiç bir aile erkek olsun kız olsun evladının yaş farkı büyük, küçük farketmez biri ile evlenmesine gönülden rıza göstermez. ama eğer bağnaz bir aile yapısı yoksa, evladını anlamaya çalışır. onun sevgisinin nedenlerini düşünür.. bazen kız çocukları babalarının yerine koyar ya kendilerinden büyük erkekleri severek.. bu mudur olay onu irdelemek lazım.. belki farklı sevgi eksikliklerinden çocuk bu kişiye kaymıştır..anlamak lazım.. yeter ki bu ilişkide bağlanma sebebi para olmasın.. sevgi ise belli bir süreden sonra her aile bunu kabullenir..

0

sırf adamın emekliliği yakın diye mi evlenmek istiyorsun diye dalga geçerim :d

0

kızım kendinden 20 yaş büyük biriyle evlenmek istese asla izin vermem benm şuan oğlum var oglm yerine kızım olms olsaydı ben ondan 23yas büyük oluyorum damadın nerdeyse benle aynı yaşta olmuş olcak öle bir saçmalık olmaz yani izin veremem ne öle babası yaşında admlami eğlenceli elaleme rezilmi olayım evlenen insanlar var bence çok saçma anca ben olmussem kimle evlenirse evlenen nede olsa ben olmuşum yani hayatta olms olsam karşı çıkarm o çocuğa da derim sen benle aynı yastasn evli olsan kizm kadar çocuğun olms olurdu utnmiyonmu sen derdim bı şekilde vazqectiridm geçmese bile onu şikayet eder surum sürüm süründürür dm

0

kızımı kendi kararlarını verebilecek düzeyde yetiştiriyorum. aklını mantığını kalbini iyice dinleyebilmeli. sadece birinin kararıyla hareket etmeyip ortak bir karar alması lazım. şimdi gelelim evliliğine kızım karar vermişse kesinlikle duyar duymaz olamaz asla gibi cümleler kurmam bu onu benden uzaklaştırır. damat adayıyla tanışmak istediğimi söylerim. söylemesi ayıp anlarım insandan. tanıdım ve beğendiysem mutlu olacaklarına inandıysam arkalarında dururum fakat beğenmediysem ve mutsuz olacaklarını düşünüyorsam kızımı karşıma alır güzelce konuşurum. onu anladığımı fakat ilerde ne gibi zorluklarla karşılaşacağını eğer bunlarla başedeceğini düşünüyorsa devam etmesini yok eğer yapamayacağını düşünüyorsa en kısa zaman da ilişkisini bitirmesini isterim. buna rağmen ben başarırım benim aşkım herşeyi yener derse yine ses çıkarmam bu onun kararı.

0

asla müsade etmezdim türkiye burası neler neler görüyoruz ben aşk olduğuna inanmam kendinden 20 yaş küçük birine nasıl aşık olursun hadi kız aşık olur ilgisi şevkatı hoşuna gider olur bir şekilde ama erkeğin pek mümkün olmuyor bence inanmıyorum diyelim ciddi bir yaş yani 20 ne demek ya kesinlikle izin vermezdim vazgeçirmek için elimden gelen ne varsa yapardım kızın ilerleyen zamanda üzüleceğine şimdi üzülsün derdim

0

öncelikle kızımın mutluluğu en önemli olan şeydir. bu yüzden onun kararları oldukca önemlidir. fakat 20 yaş büyük bir adamla evlenmek istese bile buna izin vermem. bu evlilik sonucunda onun mutlu olma ihtimali oldugunu düşünmediğim için buna izin vermem. ülkenin bir çok yerinde gözlenen çocuk gelinler vardır. aile zoru ile yapılan bir katliamdır. gün gectikce çoğalan kadın cinayetleri var benim kızımın bunların arasına girmesine izin veremem. kızım evlendikten sonra basanıp dul olmasın ye bu evliliğe karsı cıkarım. benim kızım okuyup bir kariyer sahini olsun ve gercekten ona yakışan bir eş adayı ile evlensin isterim her babanının istediği gibi.

0

herhalde izin vermezdim benimle yaş bir damat iyi olmazdı herhalde.

0

kızımın kafa yapısı ve karakterine bağlı bu .durumu değiştirir bu .

0

böyle bir şeye müsade etmek istemezdim. arada bu kadar yaş farkı olması hem toplum baskılarına maruz bırakır hem de ilerleyen zamanda başka anlaşmazlıklara yol açabilir. her şeyi geçtim, kendinden 20 yaş küçük bir kızla, bir adamın ne işi olabilir? çocuğu yaşında.

0

kesinlikle izin vermem. kızımın sugar daddy’e ihtiyacı yok.

0

kızımın mutluluğu her şeyden önemli. mutlu olacaksa onun kararına saygı duymaktan başka bir şey gelmez elimden.