1

sizi severler mi? aileniz ve arkadaşlarınız?

Sevgi ve saygı

14 cevap
0

kötü kalpli biri olmadığım için genellikle sevilip sayılan biriyim ama bir haksızlık varsa buna tepki gösteriirim. bunun için de bana küsüp darılan olursa yapacak bir şey yok. sırf sevsinler diye haksızlığa boyun eğecek değilim. boşa kalabalıktansa az ve öz sevgi daha iyidir. yine de başkaları tarafından sevilmek güzel genelde de sevilirim. eşimin ailesi mal ve mülk sıkıntılarından dolayı ve ayrıca kültür olarak onlardan farklı olduğum için beni baya dışladılar. haksızlık falan çok yaptılar yine ben herkes için hayırlısı olsun diyorum. bunc kötülüğe rağmen ben yine de elimden geldikçe saygılı oluyorum.

0

cevremde sevilen bir insanimdir ailem oncelikli yerimdir ailem beni sevmese bile ben onlari ölümüne severim beni seven sevsin sevmeyenler kendi kaybeder

0

genelde sevilen biriyim. çünkü ben de insanları severim. karşılıklı olduğu sürece insanlar sevilip sayılır. ailem ve arkadaşlarım arasında sevilen biriyim çünkü kolay kolay kimsenin kalbini kırmam saygılı ve dikkatli davranırım. cana yakınımdır. insanlara yardım etmeyi severim. bu yüzden genelde sevilirim.

0

evet tabiki ailem ve arkadaşlarımın beni sevdiğini düşünüyorum. benim için özel yerleri vardır hepsinin ayrı ayrı. ve eminim ki onlar için de ben aynı şeyi ifade ediyorum çünkü bana bunu hissettiren ve gösteren dostlara ve ailehe sahibim bunun için sükür ediyorum.

0

hissettigim kadariyla sevildigimi dusunuyorum evet.benim icin ellerinden geleni her zaman yapmaya calisirlar dusunurler,sevgilerini her zaman hissettirirler sag olsunlar.

1

sevildiğimi hissediyorum gösterilen ilgiden, sözlerinden, davranışlarından. bende onları seviyorum. sevilmediğimi hissetmesem uzaklaşırım zaten.

1

ewet beni çok severler yanlarındayken mutlu olduklarını görüyorum

1

tabikide seviyorlardır beni çok üzselerde

1

evet aile içindede arkadaş ortamındada çok sevilen bir insanım aynı zamanda fikirlerime önem verilir ve mutlaka birşey yapacaklarsa bana sorarlar.

1

genelde sevilen bir insanımdır. ailem ve mahalledeki çocuklar çok severler.

1

önemli olan ben onları seviyor muyum ? :)severler herhalde , sevmeselerdi görüşmek istemezlerdi.

1

evet cok severler şahsen beni bazen cevremde beni met ederler falan aşırı seviyorum bende kendimi ve arkadaşlarımı ailemi

1

seviyorlar ya annem babam arkadaşlarım tesekur ediyorum hepsine

1

evet genelde severler, ya da ben öyle düşünürüm