0

ikinci el eşya alımı evet yapıyorum ama genel olarak ev eşyası olarak da eksik eşyalarımı thatcodan aldığım oldu hani şoku eski olmaması kaydıyla ikinci el alıyorum evet milletk o yüzden çok işime yarıyor ama kıyafeti veya kendime ait kişileri kişisel eşyaları mu kesinlikle almam sadece evde eşyalarımı kullanabileceğim halıdır yastıktır yani bu şekilde aldığım şeyler oluyor

0

letgo'dan işimi görecek şeyler olduğu zaman zarfında alıyorum da satıyorum da. devir ekonomi devri. aynı şeye neden çok daha fazla para vereyim ki deforme olmadı ise.
keza evinizde ve hayatınızdaki fazlalıklardan kurtulmanıza da ayrıca teşviktir.

0

ikinci el eşya alımı yapıyorum ama çok nadir.sonuçta ihtiyacın olduğunda veya beğendiğin bir şey olduğunda onu sıfır almak yerine temiz kullanılmış daha uygun fiyata olan 2.el alıyorsun.

0

evet yapıyorum. ama ikinci el olarak kullandigim seyler genelde kitaplar oluyor. yani bazi kitaplar gercektrn cok pahali geliyor bana ve bir kitaba 50 tl vermekte zorlanabiliyorum. oyle olunca kitaplarimi ikinci el aldığım cok olmustur mesela. birde biz arkadaslar arasinda kullanmadigimiz bazi kıyafetlerimizi birbirimize verdigimiz oluyor. monttur, hirkadir, giyen olursa tişörtler gomlekler filan. onlalri da o sekilde kullaniyoruz. yani bir bakmissin bir iki kere kullanmizsin sonrs dolabinin bir kosesinde bekliyor o gomlek. ilk arkadaslarima sorarim mrsela. kullanan olursa veririm, kuullanan cikmazsa ya baska birine gonderirim ya da letgoda satarim.