0

sadece kore dizileri güzel oluyor hem konuları iyi hemde sıkmıyor sadece 16 bölümler. dizi izlemek sonunun ne olacağı belli olmayacağı için daha iyi oluyor ama vakit konusunda da filmler daha iyi ji yüzden ben ikiside demeyi tercih ederim. son zamanlarda tekrar bir dzmiziye başladım 1 gunde 14 bolum izledim ama son 3 gündür kalan 2 bölümü izleyemedim .com merak ediyorum ama vakit bulamıyorum izlemeye para çekmek için günümün yarısını sorumanide geçiriyorum. gezilerim ağrıdı artık ama son 1 liram kaldı odeme talebi göndericem

0

bence film izlemek çünkü dizi beni çok sıkıyor

1

ikisi de olabilir benim tercihim dizi izlemek

1

film izlemek kültür için daha faydalı diziler çok birşey hissettirmiyor özellikle türk dizileri

0

ben dizi izlemeyi tercih ederim film izlemeyi sevmiyorum ozellikle yabanci vurdulu kirdili filimleri hic sevmiyorum ama istisnai durumlar oluyor kemal sunal filimleri gibi yeşil cam filmleri gibi onları izlerim ama yabancı filmleri tercih etmem dizilerden çok hoşlanıyorum sonuna kadar izliyorum ve bidahaki faydayı resme iple çekiyorum izlediğim diziler erkenci kus kadin yasak elma gülperi gibi diziler vazgecilmezim oldular

0

tabi ki sinema tartışmasız hemde.sinemanin büyülü bir tarafı var hep benim için.hele sinemada film izlemek bambaşka bir keyif.dizi izlemekte keyifli ama daha çok ev etkinliği çerçevesinde.

0

valla diziyi daha çok seviyorum ve daha çok izliyorum

0

ben genelde daha çok dizi izlemeyi seviyorum

0

daha çok dizi izlemeyi seviyorum. ama güzel ,flim olursa onuda izlerim

1

tabi son zamanlarda dizi filmler revaçta. ancak mükemmel filmler de olursa neden olmasın?

0

türk dizilerini çok seviyorum ama son zamanlarda yani son yıllarda dizi izlemeye tahammülüm kalmadı bir dizi saat akşam sekizde başlıyor 12’de bitiyor 4 saat dizi mi olur kardeşim özeti zaten 1,5 saat sürüyor iki haftada bir izlesek yeter insana gına geliyor türk dizisi gereksiz uzun bence o yüzden bir diziye başlıyorum 2.03 bölüm sonra artık sıkılıyorum dizi izlemeyi bırakıyorum türkiye’de çok kaliteli sinema filmleri var örneğin cingöz recai dağ filmi recep ivedik serileri ve cem yılmaz’ın sinema filmlerini çok kaliteli buluyorum sanırım film izlemeyi dizi izlemeyi tercih etmiş bulunmaktayım dizilere tahammülümüz kalmıyor bence herkes aynı fikirde birkaç bölüm sonra kendini tekrarlıyorlıyor geçen sene sen anlat karadeniz dizisini izlemeye başlamıştım birkaç bölüm sürükleyiciydi sonra başa sarmaya başladı ayrıca o daha 4 saat sürüyor bir akşam bütün zamanımızı dizi izlemeye ayırmak zorunda kalıyoruz onun yerine bir kitap okur kitap okumak hiç değilse bize bir şeyler katacağını düşünüyorum

0

çok güzel dizilerde var çok güzel filmlerde var.fakat filmin sizde bıraktığı etki daha büyük olur

0

film izlemeyi tercih ediyorum konu çok fazla uzatılmıyor dizilerde bölümleri çoğaltmak için konuları uzattıkça saçmalamaya başlıyorlar o yüzden filmler daha mantıklı ve daha seviyeli en azından insanlar ölüp ölüp geri yerine kişiler girmiyor

0

aslında şöyle dıyebılırımkı dızı ve fılm nerdeyse aynıdır fılm tek çekılır dızı ıse 1 sene boyunca çekılır dizi konusunda bundan 2 sene önce içerde diye bir dizi vardı ve bu dizi kapsamında oldukça güzeldi ve ben en çok içerde dizisini izliyordum yanı ben öyle pek televizyondan her önume gelen diziyi asla izlemem şuanda çukur dizisini izlıyorum ve türkiye çapında zaten bir dizi tutması için özet olarak söyleyim size aksıyon fılmlerı olması lazım çatışmalı diziler ve dizilerde başrollerın olması bilindik insanlar olması lazım o dizi her zaman tutar ama aşk dizileri artık pek tutmuyor gibi geliyor bana öyle söyleyebilirim sizlere film konusunda ise şöyle söyleyım the pretector fılmı daha yenı çıktı aralıgın 14 de ve oldukça ızlenme kıtlesıne ulaştı ve oldukçada başarılı bır fılm öndan öncede delıbal fılmını izlemiştim kaliteli bir film gerçekten yani her zaman izlicekseniz kaliteli film olabılır başka fılmler olabılır izleyın ama dediğim gibi bizim ülkemizde aksıyon fılmlerı çok izlenıyor benım favorımde aksıyon fılmlerıdır herkesın zevki farklıdır tabi orasını bılemem ama ben ıkısınıde ızlıyorum diyebilirim.

0

film izlemek film kiraladığımız zamanlarda daha güzeldi. şimdi mutlaka takıldığım bir dizi oluyor o yüzden film izleyesim gelmiyor dizinin konusunu merak ettiğim için.

0

diziler gereksiz yere uzadığı için genellikle tercih etmiyorum. film izlemeyi daha çok seviyorum çünkü kısa ama öz oluyor.

0

diziler çok uzadıkça yerli olsun yabancı olsun bir yerden sonra konular dağılmaya başlıyor. film izlemeyi daha çok tercih ediyorum o nedenle.

1

dizi film seyretmiyorum bağımlılık yapıyor. film ise bir kaç saat izlersin biter başı sonu bellidir konu ne ise oyle başlar ve biter.

0

film izlemek daha zevkli. dizileri belli bir zaman beklemek zorundayız ve ben beklemeyi sevmiyorum. ayrıca filmler daha kaliteli yapımlar oluyor bana göre.

1

bana göre film izlemek daha güzel. dizileri uzattıkça uzatıyorlar.