0

lisenin yeri ayrı ya . üniversitede genelde iş telesina düşmüşüzdür bir türlü düşünceler acaba mezun olduktan sonra iş bulur muyum vb.o yüzden ben lise derim :)

0

üniversite tabi ki sadece özgürlük değil farklı insanlar farklı görüşler kitap okumak film izlemek gibi görüşlerimiz değişiyor bakış açımız genişliyor en büyük hatalar evet tamam da üniversitede yapılıyor ama meslek eğitim şu bu dışında gerçekten insanı olgunlaştıran yetiştiren geliştiren tek yer.

0

üniversite okumak birçok gencin hayalidir. bunun için her yıl 2 milyon insan sınavda üniversiteye girebilmek ter döküyor.

0

tabi kii üniversite hayatı daha farkli.. lisede hala ergenlik çocukluk var ama üniveriste hayata ve gençliğe ilk adım. ve en güzel günler genelde üniversite zamanlarında yaşanır.

1

ben lise mezunuyum okumak istesim ama şartlar el bermedi nasip degilmis universite bize.

0

üniversite tabiki neden çünkü özgürsün her istediğini yapıyorsun ve herkesin tatması gereken bir yer orası eğitim konusunda korkun olmuyor zaten kendi mesleğin

0

her ikiside neden böyle bir seçim yapayım. eğitim olarak üniversiteden mezun olmak daha iyidir.

0

hiç tereddüt etmeden üniversite benim için. keşke hiç bitmeseydi. elimden gelse on yıl daha okurum. çünkü üniversite bittikten sonra o iş bulma kaygısı çok yıpratıcı bir süreç