0

ben havuz kenarında bir düğün düşünüyorum. kır düğünü gibi olacak falat ortada havuz olacak. havuzun kenarında masalar olacak. calan müzikler canlı çalınacak ve her türden calınacak. ünlü isimler sahne alacak. alkollü ve bol yemekli bir düğün düşünüyorum. sadece davet listesinde adı olan kişiler girebilecek mekana. düğün için özel oyun takımı tutulacak. aksam baslayacak ve los ışık ile aydınlanacak. düğün bittikten sonra sadece gençlik tayfası ve yakın arkadasları eglence mekanına götürecem. bu mekanda sadece biz olacagız bu yüzden mekanı kapatacagız.

0

babamın evinden telli duvaklı çıkim o bana yeter.

0

düğünleri çok gereksiz görüyorum. abartı, gösteriş hepsi başkaları görsün diye yapılan fuzuli masraflar. sade ve şık kıyafetlerle, en yakınlarının katıldığı sade bir nikah daha güzel bence.

1

benim hayalimdeki düğün ben gelinliğini giycegm en güzel gelin ben olcak esmerim çok güzel olcam gelinliğin çok farklı olcak derdim dugunmde hep roman havası çalacak ve mahallede olsun isterdim. herkes beni görsün bu gelin nasıl hiç oturmuyor habire oynuyor desin isterdim. başımdan asaga eşim düğünde dans edilirken güller dokmesini isterdim hep gülmek isterdim hayalimdeki düğün çok farklı da yıkıldığı için anlatamıyorum yani ne gelinlik giydim nede düğünüm oldu artk hayal kuruyorum ama kurarken de korkuyorum keşke o kadar çok hayal kurmasaydim diyorum şuan eşime kaçtığını için düğün yapmadı eşimin ailesi bana ama olsn genede çok mutluyum içimde bı bukle kaldı ama elden ne gelir dünya tatlısı oglum oldu artk onun sünnet düğününü veya onun kendi düğününü güzel yaparım inşallah gelinlik giyemesemde. güzel şeyler yapmayı düşünüyorum binada şükür kacipta mutlu olamayan da var ben çok şükür mutluyum yani :)