0

ben genelde koyuyorum çünkü çok hoş bir koku veriyor ayrıca çamaşırların daha kolay yıkanmasını sağlıyor

1

çamaşır yıkarken yumuşatıcı kullanmak sadece elbiselere hoş bir koku verir ve yumuşak tutmayı sağlar. eskiden ben de kullanıyordum ama şu anda kullanmıyorum insan o elbiseyi giydiği zaman bazen kokusu güzel olsa bile insan terlediği zaman ter kokusu ile yumoş kokusu bir arada gelince çok rahatsız edici bir kokusu var onun için ben şu anda yumuşatıcı çamaşırda kullanmıyorum yani pek fazla gerek duymuyorum.

0

çokta gerekli değil aslında çok doğal ürünler var onlardan kullanmak gerekiyor

0

kimileri zararlı diyor ama her şeye öyle diyorlar kullanmak gerekli günlerce mis gibi kokuyor, yumuşacık kalıyor

1

çamaşır yıkarken yumuşatıcı kullanılması gerekir böylelikle çamaşırlar daha yumuşak ve güzel kokulu olur. fakat duyduğum kadarı ile yumuşatıcılar çok zararlı maddeler içeriyorlarmış.

1

tabiikide çamaşır yıkarken yumuşatıcı kullanmak gerekir. eğer çamaşır yıkarken yumuşatıcı kullanmazsanız çamaşırlarınız sertleşir ve kötü bir görünüme sahip olur. eğer çamaşır yıkarken yumuşatıcı kullanırsanız çamaşırlarınız daha yumuşak ve daha güzel bir görünüme sahip olurlar.

1

ben kiyafetlerime kullanmıyorum ama bebeğimin çamaşırlarını ayrı yıkarım ona kullanırım onun cildi hassas olduğu için. daha iyi oluyor onun kıyafetlerine yumuşatıcı ama sen kullnmiyorm zorunda değilsin o istek meselesi kimisi güzel koksun diye kullanıyor yani

1

tabikide daha iyi elverişli ve düzenli bir şekilde kullanmak için önemli dir yumuşatıcı ama giysilerde farklı olabilir bazı durumlarda tabi oda giysin yabımında