0

dikkatli ve ölçülü kullanıldığı takdirde tehlikeli olduğunu düşünmüyorum. ancak her ürün gibi yanlış kullanımdan doğan riskleri vardır.

1

dikkatli kullanmazsanız eğer tabiki tehlikelidir. çünkü yüksek kimyasallar içermektedir. özellikle çamaşır suyunu diğer temizlik malzemeleri ile karıştırdığınız zaman çok ağır bir koku ortaya yayar ve zehre dönüşür. aşırı kullanımdan ve diğer maddelerle kullanımından kaçınıldığı sürece zarar vermez. bunun dışında çamaşır suyu ile yıkadığınız her ürünü bol su ile durulamanız gerekir. üzerinde çamaşır suyu kalması da zehirlenmelere yok açabilir.

0

çamaşır suyunu daha çok evimizde hijyen sağlamak amacıyla kullanırız.tabii ki de iş yerlerimizde, restoranlarda, farklı yerlerde de kullanılır çamaşır suyu.çamaşır suyunun içinde artık çeşitli bazı maddeler olduğu için mikrop öldürücü maddeler daha çok yer alıyor.mikrop öldürücü maddeler yer aldığı için genellikle evin içindeki mikropları öldürüyor ve özellikle de lavabolarda çok işe yarıyor.en çok zaten lavabolarda, tuvalette daha çok mikrop olduğu için oraları daha çok döküyoruz ve gerçekten çok faydası oluyor bence.tabii ki de sürekli çamaşır suyu kullanmamalıyız en azından iki haftaya bir çamaşır suyu eğer ki yaparsak çamaşır suyu ile evimizi temizlersek gerçekten mikropları en azından öldürmüş oluruz. pencerelerde özellikle açmalıyız ki bütün mikroplar gitsin. çamaşır suyu çok uzman genellikle kullanmayın diyorlar.çamaşır suyunu evde doğal yöntemlerle yapın diyorlar ama insanlar maalesef ki doğal yöntemleri bilmiyorlar evde yapmasın çamaşır suyunu. o yüzden de marketten aldıkları çamaşır suyunu kullanıyorlar maalesef ki.aslında doğal yöntemlerle çamaşır suyu yapılırsa ben de çok iyi olur ve herkesi bunu gösterseler bence bilinçlendirirse çok iyi.çoğu ev hanımı artık çamaşır suyunu her gün kullanıyor gerçekten bu bazen ölümcül nedenlere sebep olabiliyor. bazen kişilerde solunum alıp vermede güçlük gibi bazı sorunlara yol açabiliyor. insanlar doktora gidiyorlar da o yüzden çok dikkat edilmelidir. vücudumuzda oldukça zararı vardır tabii ki de mikrop öldürür ama bence vücuda aşırı şekilde zararı vardır.en azından sürekli kullanmamak gerekir iki haftaya bir kullanılırsa gerçekten hem mikropları öldürür hem de en azından özellikle de tuvaletlerde mikrop öldürücü bir etkiye sahiptir.çamaşır suyunu tek halinde kullanmalıyız için hiçbir şekilde bir şey karıştırarak kullanmamalıyız.çamaşır suyunun eğer ki içinde başka bir ürün ile karıştırılarak kullanılırsa gerçekten insan sağlığı için büyük bir tehlikedir bu. etrafımda çok insan çamaşır suyunun içine bazı şeyler koyarak o ikisi birleşince zaten çamaşır suyu ile gerçekten solunum alıp vermede güçlük yaşıyorlar ve doktora başvurarak bu yüzden.çok dikkatli olmalıyız çamaşır suyu kullanırken tabii ki de vücudumuzda aşırı bir şekilde zarar yok ama bence sürekli kullanmak çok yanlış diye düşünüyorum.en azından 2 haftaya 1 veya 3 haftayı bir kullanılırsa gerçekten çok faydası olur.en azından mikropları öldürür ve gerçekten de tuvaleti özellikle de katkı sağlar.o yüzden çok dikkatli olmalıyız bence çamaşır suyunu kullanırken. en azından aşırı bir şekilde kullanmamalıyız.

0

çamaşır suyu kullanmanın tehlikesi var tabiki . özellikle gözümüze ve tenimize çok değirmemesi lazım tahriş edebilir. öyle bir durumda bol suyla yıkamak gerekiyor. ve herseyin fazlası zararlı olduğu gibi bu da zararlı kokusundan zehirlenen cok var . o yüzden çok aşırı kullanmakta iyi birsey değil.