0

aldığım en kötü olay anneannemin öldüğü haberi olmasıydı. daha sonra yeğeniminin balkondan düşme haberinin almam ve babamın ameliyat olması beni etkilemiştir. ama beninençok üzen ve unutamadıpın babamın camide kalp krizi geçirmesi ile annemin kanser olduğunu öğrenmem oldu. rabbim her ikisine de hayırlı uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin. zira çok zor bir durum. ayrıca burasında anne ve babası olmayan kişilerede allah sabır versin.

0

kötü haber açıkcası dedimin ölüm haberi çünkü orda olan şey insanı nasıl bir şekle şemal dönüşütün ve ne kadar üzüntülü olduğun anliyourusun ve napicak olduğun bilemiyourusun ağliyourusun üzlüyourusun ama geri gelicek bişey yok iş işten geçmişi hastlanmişi öbür dünyaya gitmişi ama sen onunu özleminle ounu toprağa veriliğin ailenin üzüntüsü ve öyle baka kaliyourusun sonra yaz tutuyourusun iş varsa işinde men oluyorsunu üzülüyourusun genellikle elinden gelen bişey olmuyour akrabları ziyaret geliyour bağ sağlığı diliyour yani bence en üzücü haberler bunlardir insalarin genellike yaşadiği baktinizi zaman herkes aynı cevabı veriri hep biriisin ölüm haberi neyse yapıcak bişey yok kendizi iyi bakın okuduğun için teşşekür ederim görüşmek dileiyle hoşçakalın

0

evde odamda oturken teyzemden telefon geldi teyzem dediğim aramızda 1 yaş var ikimizin ortak arkadaşı var. bana dedi funda öldü televizyonu aç dedi :( televizyona kostum izmir çiğli de. poşete sarılarak ceseti bulundu sevgilisi 21 yerinden bıçaklayarak öldürdü ve poşete sardı :'( o ölmeden ben üç gün önce arkadslarmida knsmustm napıyorsunuz die baya gülmüş tük,:( üç gün sonrada ölüm haberini aldım deliye döndüm çok ağladım çünkü benim için çok değerliydi bir kardeşim gibiydi 2 ci senesine girecek martin 21 nde halada ağlarım unutamam yani onu öldüğüne bile inanmak istemiyorum o benm kardesm gibiydi :'( mekanı cennet olsun güzel arkadsimn halada internetten fotoğraflarına bakarım funda gülmez poşette cesedi bulundu die yazdığımda için acır nasıl koydular ona o kötü bir insan değildi yani :'(

0

ölüm haberleri çok üzüyor insanı. en son dedemi kaybettim.

0

vefat haberleri hayatımda aldığım en kötü haberlerdir. daha kötü ne olabilir ki? hastalık olsa bir umut, bir çare vardır ama ölüme yok ne yazık ki.

1

yakın zamanda çok kötü bir haber aldım. kayınbabamın beyninde bir kitle tespit edilmiş ve ameliyat gerektiriyormuş. lütfen dua edin, allah bize ve sevenlerine bağışlasın babamızı.