0

ben de yeni telefon almak istiyorum fakat yeterli bütcem olmadığı için telefon alamıyorum o yüzden de doğru zamanı bekliyorum ve telefon araştırmaya devam ediyorum telefondaki özellikler bataryası hafızası kamerası benim için çok önemlidir ben bunlara sürekli olarak dikkat ederim yrıca maddi durumunuz iyi ise iyi bir telefon alabilirsiniz para vermekten kesinlikle kaçırmayın eğer param olsaydı huawei p30 pro alırdım ama param olmadığı için matte 20 lite almayı düşünüyorum inşallah kısa sürede para biriktiririm ve o telefonu alabilirim.

1

ücretine değil kalitesine baksın. mümkünse saklama alanı fazla olsun. en son model olmasına gerek yok. çünkü yeni çıkan telefon fiyatları çok uçuk fiyatlarda oluyor.

1

telefon alırken kamerası, rom belleği, ram belleği, kullanıcı yorumları, dayanıklılığı, servis güvencesi, güvenilirliği ve kalitesine dikkat et derim.

1

samsung favorimdir. samsung almasını önerirdim. gerçi yeni modelleri çok pahalı ama eski modelleri de gayet kaliteli. orta segmentte gayet başarılı telefonları var.

1

lenova al diyebilirim ben gayet memnunum severek kullanıyorum yani o kadar yörede düştü çelik diye kurulmamıştır en sonunda benim oğlum. bir vurdu sanki savaşa gidiyoruz gibi balkonun demirine çarptı en sonunda ekran kırıldı ama şuan çalışıyor kırılması kırılması benm oğlum kırmayı başardı. :)

1

kesinlikle samsun galaxy a9 official ın ülkemizde ki satışını bekle derim .satışa sunulmazsa note 9 u öneririm

1

ne olursa olsun kaliteli bir telefonsun hiç saçma sapan markalara paranı verme uyu yediye uygun diye para vermeye emin ol birkaç ayın sonunda bu telefon bozulur ve sen vermiş olduğum para ile kalırsın kaliteli olsun pahalı olsun sağlam bir telefon olsun seni uzun yıllar götüren bir telefon olsun ucuz basit markası belli olmayan sırf uygun diye bir telefon alma benim sana tavsiyem bilinen markalı telefonları tercih et

1

samsung alın. note 5 hariç note serisi süper.