0

saçımızdaki çıkan sivilceler evet gerçekten de çok büyük bir sorun yaratıyor. daha önce eskide bende de vardı ama onun ne olduğunu bilmiyorum çok şampuan değiştirmekten dolayı olabilir. yani bence çok şampuan değiştirmek devamlı aynı şampuanı kullanmanı tavsiye ederim ve eğer geçmiyorsa doktora gidilmesi lazım bence en güzeli ve en uygun olan da bu sonuçta saçımız olduğu için zararları da olabilir. yani ne olduğunu öğrenmek lazım.

0

saç içinde çıkan sivilceler gerçekten problem yaratıyor insana. sivilceler artık her yerde çıkıyor maalesef ki. genellikle yağlı bölgelerde saçımız eğer ki yağlı sürekli aşırı yağlıysa genellikle iltihaptan dolayı kafamızda sivilce çıkıyor. bir ara bende de vardı gerçekten insana çok acı veriyor ve kopardığımız da çok fazla acıyor. insanların özellikle de başında sivilce çıkmasının sebebi stres oluyor genellikle kirli bir ortam, aşırı sıcaklık ve başın yağlı olması daha çok bu etkenlerin arasındadır. başımızdaki sivilceyi geçirmek için ilk önce cildiye uzmanına başvurulmalıdır. çünkü en azından ona başvurursak ne var ne yok ona bakarız. kafa derisindeki sivilceler aşırı yağdan dolayı olduğu için sürekli saçımızı yıkamalıyız düzenli olarak.çünkü eğer ki yıkamazsak yağ dengesini denk gelemeyiz temiz tutmamız gerekir. bitki şampuanları kullanılabilir saçımızdaki sivilceler için. artık bir sürü krem var ilaç var onlar da kullanılabilir. genel anlamda bunları uyguladığınızda saçımıza gerçekten çok faydasını görürsün.

0

bence en iyisi doktora başvurmak,
sonuçta bu ciddi birşey ve tedavisi de ciddi ondan bitkisel yolla veya başka şeylerle geçirmeye çalışmamalı ki, zaten geçmez de en iyisi dermatoloji doktoruna başvurmak. ilaç veya krem verir büyük ihtimal hic başıma gelmedi ama böyledir diye düşünüyorum.

0

ben de bu sorundan muzdarip olmuştum doktorum bana ketoral isimli bir şampuan önermişti bu şampuan sayesinde saçımın içindeki sivilcelerden ve yaralardan kurtulmuştun