0

gereksizler sürüsü hepsi. hadi tamam ses olsa egitim alirlar yavas yavas soylerler filan diyecegim ama o da yok

0

kesinlikle kendilerine ait olan bir yetenek olarak düşünüyorum herkes bu yeteneğe sahip olmuyor olanların maddi imkanı olmuyor veya destekçileri olmuyor bu şekilde kendilerini ön plana atmak kendileri için çaba sarf etmeleri ve bir şeyler yapmaları beni çok mutlu ediyor keşke herkes kendi yeteneklerimi sergileyebilirse ve böylelikle ön planda çıkabilse kendini gösterebilirsin ne yazıkki türkiye günlerinde bir çok yeteneğe sahip insanımız var ama hiçbiri bunu göstermekte değil imkansızlıklar ve yaşam koşulları çoğu zaman engel oluyor keşke herkes bunlar gibi olsa kendin için bir şeyler yapmaktan asla vazgeçme nasıl yeteneklere sahip olursan ol bunları hep ön plana çıkarmaya çalış kendini göster

0

zaten youtuber diye bir meslek yok. kendi kendilerine videolar çekerek ünlü olma peşindeler.. o da yetmezmiş gibi bir de şarkıcılığa soyunuyorlar. aslında hata onlarda değil onlara prim veren ve onları izleyen insanlar da bence.

0

sırf ünlerini arttırıp kendilerini gündemde tutmak için yaptıkları çabalara örnek olarak şarkı yaptıklarını düşünüyorum.