0

televızyonda seyrettıgım dizıler hercai var cok severek izledım şuan yaz sezonu na gırdı sabırsızlıkla beklıyorum sonra erkencı kuş izliyorum severek izliyorum sonrasında kızım var cok seviyorum oda yaz sezonuna gırdı beklıyorum sevdıgım bi dızi yaz donemı için cıkan dızılerı hic sevmıyom mesela benım küçük yalanım var bana cok yalancık gıbı gelıyor bunu harıcınde başka dızı ye bakmıyorum

0

daha çok böyle aşk konulu dizileri izlerim. diğerlerini pek izlemem. böyle çukur gibi diziler hoşuma gitmiyor. ama mesela van helsing tarzı dizi olsa, öyle saran bir dizi, onu izlerim ama yok..

0

kızım,ikizler memo_can,arka sokaklar, söz ,cukur ,sen anlat karadeniz

0

benım su anda televizyonda izledigim tek bir dizi var oda cukur dizisi.ve fena takipcsiyim her pazartesi tv basında onunlayım mutlaka kacırmam ızlerim.kacırsamda netten izlerim yani benim icin önemli bir dizi.ezelden sonra severek izledigin 2. dizi diyebilirim.özellikle cumalş kocavali karakterine hastayım adam tam benim kafadan .ha birde vartolu tabi onu yabana atmamali oda fena bir karakter.

1

ögrenci olduğumuz için evimizde televizyon yok. genellikle telefondan izliyorum. çukuru ve sen anlat karadeniz izliyorum.

2

sen anlat karadeniz, elimi bırakma genelde bu ikisine daha çok bakıyorum.

0

söz erkenci kuş çukur yabancı fılımler

0

bizim evde trt çocuk tan başka kanal 'dan izlenmiyor hasret kaldık dizi izlemeye

1

kadın, yasak elma, gülperi, bir zamanlar çukurova, avlu , elimi bırakma, bizim hikaye sanırım bu aralar işsizlikten ne bulsam izliyorum.

1

en çok değil de, seyrettiğim tek dizi fox tv'deki kadın dizisidir.. salı günleri..başka seyretmiyorum.

0

bir zamanlar çukurova ve çukur favori dizilerimdir ikisinide çok seviyorum ve çok beğeniyorum