0

hafta içi sadece akşamları yemin dizisini izlerim.elifide izliyodum ama final oldu.hafta sonu ise izledigim hic dizi yok

0

hafta içi yada hafta sonu fark etmez ben daha çok internet üzerinden diziler izlemeyi terchi ediyorum

0

hafta içi sadece çarpışma dizini izliyorum.kıvanç tatlıtuğ ve elçin sangu harika oynuyorlar.dizi bağımlılık yaptı.türkiyede şuan en iyi erkek oyuncu kıvanç tatlıtuğ bence.hafta sonları ise genelde maçları izlerim.hafta içi sadece çarpışma çünkü başka zevkime göre dizi yok.eskiden ne güzel diziler vardı.şimdi saçma sapan diziler o yüzden genelde film izlerim.

0

hafta içi bizim hikaye adlı diziyi izlerim. hafta sonu bir litre gözyaşı adlı diziyi izlerim.

0

hafta içi greys anatomy (doktorların asıl versiyonu kesinlikle izleyin) hafta sonu house of cards

1

hafta içinde izlediğim tek dizi show tv'de çıkan çukur dizisi'dir dizi beni çok etkilemektedir ve çok severek izlediğim bir dizidir benim gibi bir çok kişi bu diziyi izlemektedir.çünkü açık ara reytingde lider durumdadır.bana göre ülkenin şu anki en iyi dizisidir.neden derseniz dizide hem aksiyon hem aile ve daha birçok önemli unsurun yer aldığı bir dizidir.çok özel oyuncular oynamaktadır.nasıl desem ercan kesal, aras bulut iynemli,dilan çiçek ,erkan kolçak köstendil daha sayabileceğim birçok ünlü oynamaktadır.bana göre de şu an için çok iyi gitmektedir. ancak fazla aksiyon olmadığı için çukur izleyicileri çukurdan soğumaya başlamıştır. benim tv lerde tek izlediğim dizi çukur dizisi'dir.başka dizi izlemekdeyim.

1

hafta içi beni birakma gülperi sen anlat karadeniz

1

cuma günleri arka sokaklar dizisi var ondan hariç bi dizi izlemem tek arka sokaklar

1

kendimi dizilere kaptırıp bütün zamanımı televizyon başında geçirmek istemiyorum .hsfta içi sadece gülperiyi izliyorum

1

çukur
gülperi
bir zamanlar çukurova

2

izlediğim tek dizi vardı..baktım timuçin esen, gülperi adlı dizide de oynuyormuş.. bu adama hayranlığımdan bu diziyi internetten baştan aldım ve bu geçtiğimiz cuma televizyondan seyretmeye artık başladım.. salı günleri fox tv'deki kadın dizisi seyrettiğim tek dizi iken şimdilerde dizilerim ikiye çıktı.. hafta sonu dizim yok.. biri salı diğeri de cuma günü oynuyor.

0

hafta içi ufak tefek cinayetler,yasak elma,sen anlat karadeniz. hafta sonu erkenci kuş.

0

hafta ici sen anlat karadeniz haftasonu izlemiyorum

0

hafta içi söz ve arka sokaklar hafta sonu pek tvye bakmam

0

genelde dizi izlemiyorum. hatta televizyon izlemiyorum. merak edersem sadece fragmanlara bakıyorum.

0

avlu-sen anlat karadeniz - gülperi

1

pazartesi çukur salı eşkiya dünyaya hükümdar olmaz çarşamba boş perşembe bizim hikaye cuma kızım cumartesi ve pazar günleri lig maçlarını izliyorum