0

yüzümde ki sivilcelere bulduğum çözüm şudur ilk olarak abur cubur yemeyi bıraktım ve çekirdeği de bıraktım.daha sonra sivilcelerin azaldı ve bu azalan sivilcelere de yumurta akı sürüyorum.

0

cleocin adında bir ilaç kullanmıştım ve çok etkili olmuştu gece yatmadan kullanırsanız ertesi gün sivilceleri kuruttuğunu göreceksiniz.

0

sağlık ocağından aldığım aknolox jel diye krem var düzenli kullanımda fayda ediyor ve gözle görülür azalma oluyor öneririm

0

bol bol su içmen lazım ve yeşillik fazla tüketmen lazım şahsen genetik olarak bende nadir çıkar çıktıgı zamanda aloe vera kremi sürüyorum hemen geçiyor

0

aslında düzenli yıkıyorum. nemlendiriyorum, iyi bakıyorum. ve şöyle bir şey var. ne zaman abur cubur yemesem cildimde hiç sivilce olmuyor. ama yediğim günün akşamında başlıyorlar çıkmaya. onun dışında bir formülüm yok. zamanında cildiyeye gitmiştim de tonla para verildi o kremlere. sonra bitince devam ettiler. hiçbir işe yaramadı. ben rahat rahat abur cubur yiyemeyeceksem ohoo.. kadınım ve özel günlerim var yani napayım, değil mi?

0

benim güvenle uyguladığım karbonat mucizesi var 2 3 damla 1 tatlı kaşığı karbonata damlat sonra yüzüne masaj yaparak sür kurudukdan snra ılık suyla temizle haftada 2 kez yap sonuclarına saşırcaksınız

0

ben doktora gittim onu anlatayım size. içeri girdim dedim sivilcelerim ve siyah noktalarim var doktor şöyle bir baktı inceledi inceledi sonra bir reçete yazdı içinde bir sabun vardı bunu 1 dakika yüzüne sürüp ovalıyacaksın dedi daha sonra farmoxin diye bir ilaç verdi bununda ince süreceksin yüzüne ama yıkamayacaksın daha sonra 3-4 saat sonra yüzüne benzoxsin süreceksin dedi bunları yapınca sivilcelerim azaldı.

0

yüzünüzdeki sivilcelere bitkisel tedavi yöntemleri ile bakım yapabilirsiniz veya iyileştirebilir

0

yüzdeki sivilceler de bulunduğu çözümler şeyler ergenlik sivilceleri ise zamanla yaş ilerledikçe kendiliğinden geçer eğer sivilcelerden rahatsızsanız doğal olarak evde maske yapabilirsiniz bal ve tarçın karıştırarak sivilcelerin üstüne ve yüz bölgesine sürüp üstüne kapatırsınız bir 10 dakika bekledikten sonra yüzünü ılık su ile tertemiz yıkayıp ve sivilcelerin yavaş yavaş yok olduğunu göreceksiniz.