0

uzun süreli ilişkinin öyle pilavın güzel olması gibi bir sırrı yoktur açıkçası her şey sizde ve karşınızdaki insanda biter, eğer geçekten uzun süreli bir ilişki yaşamak istiyorsanız ilişkinize ve karşınızdaki insana saygı duyun bakın sadece saygı duyun diyorum sevmeden de ilişki yürütülebilir ha bu ne kadar doğru onu bilemem ama saygı olmadan hiç bir şey olmaz..

0

uzun süreli ilişkinin sebebi sevgi,mutluluk ve birbirlerini sevmeleri

0

saygılı dürüst olmak ve fazla elleşmemek

0

uzun süreli bir ilişki hep mutlu manasında olmayabilir, yakın bir zamanda buna şahit oldum.adam gibi birbirinden haberi olmayan ve aynı paylaşan bir karı koca yıllarca evli kalabildi, bunun adına mutluluk denemez ve bunun gibi bir çok evlilik günümüzde hâlâ hazırda var. uzun süreli olacak mutlu bir ilişki, sadakat ve güveni çok ön planda tutar. bu iki tarafın birbirine aşılaması gereken bir problem, bu duvar da sevgi karşısında sağlam duramaz ve yıkılır. eşlerin hep birbirlerine doğrucu olması yalandan sakınmaları, çok büyük bir etken çünkü güven bir kez sarsıldı mı çorap söküğü gibi ardı arkası gelmez kötü ve zor günlerin.sevgi aşka dönüşür ve sıkı bağlar olur, sadakat güven karşılıklı anlayış herşey hal olacaktır hayatta her zorluğa karşı.

0

uzun ilişki için;
iki k,şi arasinda sevgi ve aşktan daha onemli bir unsur vardir
oda saygidir.bunu aranizda güçlüğ bir bağ olarka tutmayi başarirsaniz ilişki gidebileceği en uzun mesafeye gidecektir.unutmayin sevmekte önemli fakat bir gerçek varki insanlar yaşlanir ve aşk eninde sonunda biter bunu devam ettirren bir bağ olmasi lazim ki bu günümüzde günümüz ilişkilerindwe malesef zor ola birşey herkes birbirini çiakrlari için sever olmuş,saygi bağini güçlü tutmaktan geçer uzun ilişkinin sirri

0

iki kişi öncelikle birbirine karşı saygılı olmalıdır. uzun ilişkilerde saygı, sevgi, anlaşmak çok önemli, zaten sevgi ve saygı varsa bir ilişki uzun yıllar devam eder. ayrıca illa her şey bir taraftan beklenmemelidir. her iki tarafta sürpriz yapmalı işleri paylaşmalı özür dilemeyi bilmelidir.

0

bence uzun ilişki anlaşmaya, kişilerin birbirlerini karşılıklı dinleyip, anlayabilmesine bağlıdır. her konuyu kişilerin birbirlerine rahatça anlatabilip, paylaşabilmesine. herkesi memnun edecek yollar ve çözümler üretmeye bağlıdır. kişiler birbirinin gerçekten istemediği şeyleri bilip, anlayıp bunları yapmaktan kaçınmalıdır. arada bir bile olsa gönül alınacak mutluluk vericek hediyeler, sürprizlerle güzel anlar yaşatılmalıdır. kişiler birbirlerinin aile, arkadaşları olsun saygı duymaldırlar ama tabi arkadaşlık ilişkileri de her zaman dikkatli kurulmalı ve mesafeler korunmalı eşi, sevgiliyi rahatsız etmeyecek şekilde oluşturulmalıdır. eşler, sevgililer birbirini önemsediklerini, değer verdiklerini hep göstermelidir. birbirleriyle gerçekten içten, samimiyetle vakitler geçirilmeli, sohbetler edilmelidir. bu gibi durumlara dikkat edilerek her zaman daha iyi bir ilişki olabileceğini düşünüyorum.

0

uzun ilişki için öncelikle çiftlerin birbiyle karakter uyumu gerekli. onun dışında iki tarafta birbirini. düşüncelerine saygı göstermeli değer vermeli ve yargilamamli hoşgörü güven saygı içerisinde surdureln ilişki otomatikmn uzun süreli gidior

0

uzun ilişkinin bir sırrı yoktur. karakterleri birbirine çok uyumlu olan iki insan sevgili olunca otomatik olarak çok uzun bir süre çıkmaya başlıyor. uzun ilişki candır, huzurdur, kafa rahatlığıdır. flört denen o heyecanlı ve yorucu dönemi unutmak demektir.

0

aslında bakılırsa uzun ilişkinin bir sırrı yoktur iki tarafında kendine göre karşıyım kişiye karşı bir mesafesi bir saygısı olması lazım bence güven en önemli şey bu ilişkide eğer güven olmazsa bence aşk uzun olmaz hatta hiç aşk olmaz eğer uzun ömürlü olmasını istiyorsanız önce güven vereceksin oturup adam gibi seveceksin adam dediysem de erkek anlamda değil her iki taraf içinde adam sadece erkek için kullanılmaz iki tarafta karşılıklı dürüst saygılı terbiyeli insanlık sever sevgi çerçevesi içinde birbirine davranırsa bence ilişki uzun sürer davranması zaten o ilişkinin faz ömrü biray

0

etlisine sütlüsüne karışmayacaksın. tabır almayacaksın kavga etsen de yanyana yatacaksın. sarılacaksın. saygı duyacaksın en önemlisi sevmesen de sayacaksın. uzun ilişkinin sırrı herkes için başkadır herkes binbir çeşit huy edinmiş. eskileri örnek alacaksın. onları dinleyeceksin. karışmayacaksın ama en önemlisi. aldatan aldatır gider yol vereceksin. bir daha hayatına almayacaksın. herkes aynı değildir dikkatli seçeceksin. kendi huyuna karakterine en çok benzeywni bekleyeceksin.

0

ilk ve en önemli olan dürüst olmaktır eğer karşınızdakinin yalanını yakalarsanız bir daha ona güvenmeniz çok zordur ikinci olarak her iki tarafta birbirine karşı anlayışlı davranmalıdır unutmamak gerekir ki hiçbir insan kusursuz değildir bunu bilerek karşımızdakine yaklaşmamız gerekir üçüncü ve son olarak sakın ilk zamanlar karşınızdakine mükemmel biriymiş gibi davranmayın çünkü bir zaman sonra böyle davranmayı bıraktığınızda hayal kırıklığına uğar ve sizden soğur her zaman öyle davranmaya devam ederim diyorsanız bu da sizi olumsuz etkiler zamanla maskeli yaşadığınızı hissedersiniz

0

kadın çok konusmayacak erkek herşeye karışmayacak. en önemlisi saygı olacak. tebrikler evlendiniz :)

0

uzun ilişki istiyorsanız erkek tarafıysanız hanımcılık devam edin kadının suyuna gidin yapma dediği şeyi yapmayın dışarı çıkma diyorsa çıkmayın. çıkarsanız da gizlice çıkın belli etmeyin kadının bir dediğini iki etmeyin. kadına bağırmayın elinizi kaldırmayın kadına bağımlı kalın gitmemesi için hep onu sevin. kız tarafındaysanız şanslısınız. çok da fazla kasmanıza gerek yok derdim ama işiniz birazdaha zor çünkü erkekler kadınlara göre daha kısıtlayıcıdır. erkek alfa konumundadır istediğini yaptırmaya çalışır o ne derse o olur havası vardır. ama kadın bu durumları çok sevmez çünkü baskı altında kalır ve ilişki 1 aydan fazla sürmez çünkü çok kısıtlanır ve bu durumdan çok sıkılır. kadınlar fazla konuşur siz erkek olarak çok fazla konuşuyorsun artık biraz az konuş gibi şeyler demeyin çünkü kadın bu sözleri çok sever kısacası birbirinizi üzecek şeyler yapmazsanız ilişkiniz haftalar aylar yıllar bile sürer.

0

eşlerin biribirine dizgin bir dille konuşmasıdır.

0

karşılıklı sevgi, saygı ve güvendir. bunlara istinaden, karşılıklı anlayış içerisinde olmak uzun süreli ilişkileri doğru.

0

öncelikle iki insan biribirini anlayabiliyor olmalı.bundan kastım birbirine karşı anlayışlı olmalarıdır.saygı olmazsa olmazlardan.saygı olmazsa o ilişkiye duyulan sevgi de bitmiştir.saygının ardından da sevgi gelir zaten.sorunları büyütmek yerine çözmekten yana olursa her iki taraf hiç bir şekilde birbirini kırmadan sorun ortadan kalkacaktır.yeter ki iki kişi arasında her zaman anlayış olsun.

0

valla şimdi ne desem ki uzun ilişki için çok önemli bir şey yok ki benim için çok teşekkür ederim canım benim valla merhaba ve daha sonra her fotoda her beğenide shotcoin topla daha sonra shotconinleri dolara dönüşdür ve kazan oturduğun yerden devam ediyor mu acaba diye düşünüyorum ama bu sefer de ben de seni çok seviyorum hatunum benim ya sadece kısor merhaba ve daha sonra her fotoda her beğenide shotcoin topla daha sonra shotconinleri dolara dönüşdür ve kazan oturduğun yerden devam ediyor mu acaba diye düşünüyorum ama bu sefer de ben de seni çok seviyorum hatunum arıcam nasılsın bir de ben seni seviyorum diye konuştu merhaba ve daha sonra her fotoda her zaman bir şey değil bu konuda çok iyi olur aslında ama bu sefer de bir şey var ama bu bildiğin halde yüzüne gülen dost sandıkların nasılsın merhaba ve için bir neden daha fazla boş yere canı yanmaz mı olur ya mu var bu dünyada en çok seviyorum hatunum iyi geceler tatlı uykular nasılsın haram lokma olsun diye bu kadar alrmı nasılsın nasılsın bir gün 5 merhaba ve ilk kez daha gördüm merhaba ve ilk defa bu sene önce bugün günlerden ne kadar çok seviyorum seni canım ya çok güzel bir gün olsun daha nice ne güzel olur ya hani işte bu yüzden bu kadar oluyo alrmı kapatım merhaba da bu konuda çok iyi olur bence aslında bu kadar alrmı oluyo nasılsın benden başka kimseyle konuşmak istemiyorum nasılsın nasılsın bir gün daha çok seviyorum hatunum benim bende çok seviyorum seni canım ya çok çok çok hep hep yeniden bir gün olsun bugün günlerden de bir bu yana ne kadar da güzel olur ya hani onuda ben nasılsın nasılsın merhaba ve ilk defa bu kadar alrmı kapatım merhaba da bu konuda çok da güzel olur geceler mesajı almayan herkese iyi bayramlar dilerim nasılsın merhaba için linki kullan ve ilk kim kez daha okundu mu bu şimdi kadar çok seviyorum hatunum iyi bir insan bir tanedir bir gün bir şey yok var mı ama bu kadar çok şey anlatır mısınız siz olun ne kadar da güzel olur ya belki hani bir his var ya hani o onuda ben de seni seviyorum demek için bile olsa gerek yok ki benim gibi düşünen insanlar çok itici oluyor da ama ben öyoe nasılsın merhaba nasılsın merhaba için linki kullan ve ilk kim bilir kaç bahar sonra da bir o yana bu uygulamayı gerçekten merhaba da bu konuda çok yetenekliyim nasılsın merhaba için linki kullan tıklayınız merhaba için linki kullan ve ilk kim geliyorsa merhaba için linki tıklayınız nasılsın merhaba ve ilk kez daha gördüm nasılsın nasılsın bir de sen de kaydet de bu konuda çok iyi ya ne demek ya lan ne güzel olurdu aslında bu uygulamayı gerçekten de olmaması lazım olur mu öyle bir mi var ki benim de en büyük hobim yüzlerce müzik indirip merhaba ve daha sonra her fotoda her beğenide shotcoin topla daha sonra shotconinleri dolara dönüşdür ve kazan oturduğun yerden devam ediyor mu acaba diye düşünüyorum ama bu sefer 6 merhaba ve daha dk sonra tekrar deneyiniz merhaba ve daha sonra her fotoda her işde uzun ilişkinin sirri.

0

karşılıklı saygi işin temelinde var. normalleşmeden her gün yeni birşeyler yapabilmeli . uzun ilişki istiyor ise erken yaşamamalı. sindire sindire yaşamalı sevgiyi aşkı. uzun bir ilişki için laubali olmaktan kaçınmalı. gizli bir sınırı olmalı ilişkinin. çok maç mıç olmamalı

0

uzun süreli ilişkide öncelikle her iki tarafta birbirine sevgiyle bakmalı nolursa olsun asla ve asla aralarında kin olmamalı biri diğerinin eksiğini tamamlamalı ve birbirlerine olan saygilari asla bitmemeli saygı sevgi biterse zaten o ilişki asla uzamaz devamlı birbirlerine sevgi dolu gözlerle bakmalıdırlar ufak tefek sorunlar yüzünden aralarının bozulmasina izin vermemelidirler bunları yaparsalar zaten iliskileri uzun sürer.