0

ikisi de iyidir ancak kitap okuyan insan apayrı dünyalara yelken açtığı için bir adım öndedir.

0

sosyal medyayı öyle saatlerce girebileceğim kadar kullanmıyorum . sosyal medya ya bir süre girip çıkıyorum sadece bu kadar . tabiki kitap okumaya daha fazla zaman ayırıyorum . kitap okumak benim için daha faydalı ve bana yararı olan bir şey . sosyal medyanın bana bir yararı olmadığı için onu sadece eğlence amaçlı kullanıyorum..

0

ikisininde yeri farklı fakat kimş neye göre kullandığın önemli.eğer okuduğun kitap gereksiz olaylarla,bilgilerle doluysa sosyal medyayı tavsiye ederim.ama sosyal medyayıda instagramda dolaşmak,oyun oynamak için kullanıyorsan saçma sapan bilgileri tavsiye ederim.önemli olan konuları.kitabı öğrenmek için kullanırım her zaman.hayat hikayeleri,geçmişimizdeki olaylar,gelecekte neler olabileceği,uzaylılar hakkında bilgiler,uzay ile ilgili bilgiler.sosyal medyayı ise haberleri okumak,dünyadan haberdar olmak,iletişim kurmsk için kullanırım.zaten bu araçların kullanım amaçları da buyken bazıları çıktı bunları genişletti ve buralara kadar geldik.

1

bı bence tamamen bir tercih meselesi ve hangisinden daha fazla keyif aldığınızla alakalı olan bir durum.kişiden kişiye de değişiklik gösterecektir.bana göre sosyal medya terciği bir adım önde .

1

tabi ki kitap okumak daha iyi sosyal medya güzel olduğu kadar kötü yönleri de var

1

kitap okumak iyidir bana göre ben onu tercih ederim

1

duruma göre değişiyor. ikisininde yeri ayrı

1

sosyal medyayı daha çok seviyorum ama kitapta okurum genelde cahil kalmayalım dimi:)))

1

bu soruya verebileceğim en güzel yanıt kuşkusuz kitap okumak gelir. ayrıca kitap okumanın faydaları sayılamayacak kadar çoktur. en basit örneği ile konuşma yeteneğini ve kelime dağarcığını genişletmiş olursunuz. öte yandan kitap okumanın en büyük faydası alhzeimer hastalığına yakalanma riskini azalttığı da ifade edilmektedir.

1

her ikiside denebilir ama; bu soru sanki çok gezen mi bilir çok okuyan mı gibi olmamış mı ? :)

1

kitap okumadığım halde kitap okumanın daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü sosyal medyanın bize kattığı çok fala bir şey yok.

1

kitap okumak kesinlikle kelime hazinenin gelismesi icin kitap sart

1

bence en iyisi kitap okumak o daha iyi

1

her ikiside ama kitap okumak daha iyi ve zevkli