0

evet ben eleştiriye açık birisiyim ancak bu eleştiri yapılırken söylenen üslup ve konuşma şekli biçimi oldukça önemlidir. eğer söylem biçimi dalgacı bir biçime bundan pek hoşlanmam. eleştiriye açık birisiyim bu konuda bir sorunum yok aksine insanların beni uyarması benim yapmış olduğum o davranışın farkına varmam olur ve bu benim hoşuma gider ve ona göre bud avrnaılımo sorgular ve eğer bende böyle düşünüyorsam bu davranışı düzeltirim. düzeltmeye çalışırım bunun için birşeyler yaparım yani çaba sarf ederim. ancka dediğim gibi karşımdaki kişinin bunu söyleme biçimi şekli üslubu önemlidir.

0

eleştiriye açık bir insan olduğumu düşünüyorum hatta insanların beni eleştirmesinden hoşlanıyorum ama eleştiri doğru bir üslupla olmalı tabii ki.

0

benim de öyle kötü bir huyum var eleştiriye açık biri değil yani bir konuda biri beni erleştirdiği zaman anda sinirleniyorum mesela doğru yaptığım bir şey biri tarafından eleştirilse çok sinir oluyorum işte eleştiriye açık biri değilim ben.

0

dozu kacmadigi surece evet ama daha ileriye gidilirse ters tepkiler verebiliorum

0

evet sonuçta hatam veya yanış bişr şey varsa söylenmesini isterim ama kabaya kaçmamak şartıyla.

1

evet eleştiriye açık bir insanım. hatta beni tanıyan insanlara bilhassa ben sorarım ben de sevmediğiniz huylar, davranışlar varsa söyleyin düzeltmeye çalışayım diye.

0

kırılmadıkdan sonra olabılır tabıkıde onemlı olan aıck olamak

0

her zaman. dışarıdan daha iyi gözlemlenebilir insanlar

0

her türlü beğeni ve takdire ne kadar açıksam;eleştiriye de en az okadar açığım. eleştiriye tahammülü olmayan insanların egosu, benliği tavan yapmış demektir. bu tarz insanların sadece kendi inandıkları, kendi tespitleri doğrudur. aksi mümkün değildir." ya benim düşündüğüm gibi değilse'demezler farklı bir görüşün doğru, kendilerinkinin yanlış olması ihtimal dahilinde bile değildir. bu tamamiyle kibirdir. hakaret boyutuna varmamak şartıyla her türlü eleştriye, tenkit açık olmalıyız. bu şekilde düşünen de varmış diyerek kendimize özeleştri getirebiliriz. bilmeliyiz ki dünya bizim doğrularımız, bizim kabüllerimiz üzerine dönmüyor. meşhur filozof sokrates'in dediği gibi:'bildiğim tek birşey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir' sözünü örnek almak gerekir.

0

eleştiriye açık bir insanım fakat yersiz gereksiz eleştiriye baya kapalıyım. eğer yaptığı eleştiri sırf beni ezmek gömmek amaçlı olduğunu hissedersem ona gömmeli eleşitiri derim ve bence eleştiri genelde amacı dışında kullanılan bir yöntem haline geldi önün gelen herkesi giyinişiniyle tarzıyla insanlılığıyla eleştiriyor. yaptığın eleştirinin karşı taraftada hiçbir faydasının olmaayacağını anladın anda orayı terket ve boş yere ağzını yorup eleştiri yapma kendine dürüst ol en azından yaptığın eleştiriyi ne amaçla yaptığını kendine bir anlat kavra sonra eleştiri yapılmalı bence

1

evet, eleştirenlere hoşgörü ile davranacak kadar bu konuda uyumluyumdur. ama aynı hoşgörüyü nedense ben göremiyorum.. özellikle din konusunda.

0

herkesin eleştirisine açık bir insan değilim. beni eleştirecek insan var insan var sonuçta. asla kişiliğini beğenmediğim bir insan beni eleştiremez her konu da istediği kadar iyi olsun kişiliği yoksa bu hakkı ona vermem. ama yakınlarımın eleştirisine açığımdır dinlerim ve yanlışlarımı düzeltmeye çalışırım.

0

dozunda olan ve haddini aşmayan her eleştiriye açığım.

0

kırıcı olmadıktan sonra neden elestirmesinler ki beni

0

kırıcı olmadıktan sonra herkes beni elestirebilir.

1

olduğu kadar açık olmaya çalışırım diyelim