0

şuan bekarım ama evlenince eşim engelli olursa ona bakmaya çalışırım allah herkesin taşıyabileceği yük verir insana

0

evlendikten sonra öyle bir şey bile eşimin başına gelse, ölene kadar engelli de olsa eşimin başımın üstünde yeri var.onu başımın üstünde taşırım ama yine bırakmam hiç bir yere, terketmem de asla.gençlik yıllarımız olduğu gibi bunun da elden ayaktan düşeceğimiz zamanlarda olacak ileride, yarın öbür gün bu gibi kötü olayların benim başıma gelmeme gibi bir garantisi yok ve onun için de hastalıkta sağlıkta bakmaya yükümlü olacağım eşime.

0

asla eşimden ayrılmam o benim hayat arkadaşım yani evlendikten sonra engelli olursa allah korusun diyelim bırakmam o benim oğlumun babası sonuçta

0

hastalıkta, sağlıkta, iyi günde kötü günde, herzaman saygı ve sevgi çerçevesinde aynen birlikteliğimize devam edip, gözüm canım gibi bakarım tabiki de.

1

allahın emri der gücümun yettiği kadar bakardım

0

canımla başım üstüne ne yapacağım. boşuna demiyorlar nikah kıyılırken hastalıkta sağlıkta diye. herşeyiyle ilgilenirim. gerekiyorsa altında da alırım. yarı yolda bırakacak değilim. o olsa oda aynısını yapar. böyle düşünmeyen bir insanla zaten başta evlenilmez.

0

evlenirken nikah memurununda söylediği gibi hastalıkta sağlıkta her zaman eşimin bir kadin olarak kocamın başına böyle birşey gelse yanında ve destek olurdum.