0

evlendikten sonra hiçbir şey değişmez. bi adamı yuvan olarak kabul edip onunla evlenmeyi seçtiysen, sadece yemek yaptığın mutfak, televizyon izlediğin salon, uyuduğun yatak değişir. saygınız bâkii olduğu sürece evlilik aşkı güzelleştiren en muazzam eylemdir !

0

evlendikten sonra genellikle insanlar birbirini gerektiği kadar keşfedebildikleri için eski heyecanlar kalmıyor tabiki..

0

insanlar evlenene kadar gerçek yüzlerini ve huylarını gizliyorlar.ne zaman evlenip aynı çatı altında yaşamaya başlayınca işte o zaman herkesin gerçek yüzü ve huyları meydana çıkıyor

0

illaki herşey değişir çünkü zamanlar işler dahada karmakarışık hale geliyor evlilikten önce herşey toz pembe görünür ama evlendikten sonra hayat daha zorlaşır masraflar artar aşk biter saygı ve sevgi olmazsa evlilikte kalmaz bu iş böyle yürür işte sevgi ve saygı ile yoksa çok zor arkadaş.

0

valla herşey değişiyor huy saygı sevgi kısacası her huy degsiyir

0

evlendikten sonra bir çok şey değişebiliyor aslında en başta da duygular hisler. insanlar aşık olarak evleniyor bir bakıyorsunuz aşkları bitiyor heyecanları bitiyor. veya başka türlü bir sürü etken ortaya çıkabiliyor. aynı evde olunca ister istemez bir süre sonra herşey batar hale geliyor insanlar birbirini tanıyor bir evini inde olunca daha farklı oluyor. hepimizin çeşit çeşit huyları var. yani bir çok sebep etken oluyor aslında evlilikler de. bunu yanında iyiy şeylerde oluyor tabi çocuk sahibi olan insanlar olsun veya pozitif insanlar anlayışlı saygıyla kalan sevgisini devam ettiren insanlar olsun

0

bir evde farklı iki kişinin yaşamı oluyor evlenince huyunu bilmediğin tam tanıyamamışım biriyle evini paylaşıyorsun yatağını paylaşıyorsun

0

eve geliyorsun nerde kaldın diye soruyorlar hele birde çocuk varsa bittin. ozgurluk kalmiyor

0

insan evlendikten sonra tabii ki de her şey değişiyor. mesela sevgili gibi olmuyor ya seni sevgiliyken yaşadığın gibi olmuyor. hiçbir şey daha farklı oluyor. mesela sevgiliyken ben sana kıyamam ben sana iş yaptırmam derken evlendikten sonra maalesef öyle olmuyor ,tam tersi oluyor. yani çok değişen şey vardı şu an bence söylemeye gerek yok ama eminim ki benim eşim gereçleri göre 10 numara insan yeri geliyor bana yardım eder yeri gelir ben kılıbık mıyım banane ya der geçer. :)

0

evlendikten sonra değişen birçok şey oluyor. yeni bir yaşama başlıyorsun ailenden, belki yaşadığın yerden ayrılıyorsun bu kolay bir durum değil. sorumlulukların artıyor sadece bir eşin değil, sana ait bir evin, bir düzenin oluyor. bunun yanında birbirine haber verme durumları, karşındakinin ailesine alışma durumu hepsi yeni bir düzen için zorunlu oluşuyor.

0

evlendikten sonra değişmeyen hiç birşey yokki ilk başta insan aileden kopuyor ve farklı bir düzene geçiş yapıyor bir sersemleme durumu yaratıyor ister istemez insanda, yaşam kaliten aranda fark oluyor ister ist kez sorumluluk sahibi oluyorsunuz artık kendini değil ailenin düşünüyorsun ona göre hareket ediyor adımlarını ona göre daha sağlam atıyorsun.

0

herşey değişiyor alışkanlıklar huylar düşünceler insanın sağlığı bile degisiyor