0

aslında internet bizim için hem zararlı hemde faydalı birşey yani zararı da var faydası da var bunu nasıl kullandığımız önemli. bazı sohpet siteleri var bazı içerikte siteler veya küfürlü içerikler yorumlar siteler mevcut bunlar tbaikş insana için zararlı birde bazı oyunlar varki biliyorsunuz çocuklar için oldukça zararlı yani internette neler yaptığınıza bağlı aslında bunlar. internet platformunda insanlara güvenmemek gerekir bir sürü haber okuyor ve dinliyoruz biliyoruz bu da internet için zararlı birşeydir. aynı zaman aboşanma oranları da arttı ğnternet belası yüzünden yani nasıl kullanıyorsanız öyle zararları var açıkcası. tabiki çokta yararlı birşey aynı zaman da. bilgi içeriği dolu bundan faydalanmak yararlanmak isteyen her insan internette gezebilir bilgi edinebilir bir çok şey öğrenebilir bu bakımdan da oldukça faydalıdır internet ayrıcd film izleme ize vaktinizi geçirmeye de yararı vardır. yani interneti faydalı şeyler için kullanırsak araştırır bilgi edendir ve öğrenmeye çalışırsak yarayışlı şeyler için kullanırsak bundan fayda sağlamış oluruz.

0

interneti kullanan kişiden kişiye göre değişir. çünkü kötü amaçla kullanan kişilerde var iyi şeyler için kullanan insanlarda var o yüzden kullanım amacına göre interneti iyiye yada kötüye yönlendirebilirsiniz. bu sizin elinizde olan birseydir. bilgi öğrenmek amaçlı olduğu müddetçe iyi ve faydalıdır. fakat bunu dolandırmak için kullanan ve interneti kötüye alet eden insanlar da vardır

0

insanın kullanım amacına göre faydalı zararlı olarak diyebiliriz. insan ödev için, araştırmak ve bilgi almak için çok faydalı bir şey ama bazıları bunu kötü amaçlı kullanabiliyor yada oyun için kullanıyor, insan bunun bağımlısı oluyor. bu gerçekten çok kötü bir şey ben daha çok faydalı şeyler için tadını kaçırmadan kullanıyorum.

0

internet bazı durumlarda faydalı ama bazı durumlarda ise kesinlikle zararlıdır. mesela bence çocuklar için başlı başına zararlıdır. şimdi anne babalar çocuklarının eline birer telefon, tablet verip onlarla ilgilenmemeyi tercih ediyorlar. hatta ağlayan bebeklerinin ellerine bile telefon verip onları susturmaya çalışıyorlar maalesef. ama bunların yanından bize bazı bilgileri sunduğu için yararlıdır diye düşünüyorum.

0

ne için kullandığına bağlı çünkü dünyanın en saçma sapan gereksiz şeyleri ve hatta topluma zarar veren durumları bile mevcutken dünyanın belkide en faydalı bilgilerine de intenet üzerinden ulaşabilirsin.

0

bence 100 faydalıdır bilgiye çabuk ulaşmaya yaklatir

0

nasıl kullandığına göre değişir. mesela ben genel olarak faydalı amaçlarla kullanıyorum yani bana göre faydalı

0

iyi kullanilmadigi surece cok zararli olabilecek birsey bu internet.

0

güzel şeyler için kullanılırsa bilgi edinmek amaçlı kullanılırsa tabii ki yararlı bir şeydir internet faydalıdır ama zararlı ve kötü şeyler için kullanılırsa bence bu hayattaki en zararlı ve deli gibi şeylerden bir tanesidir