0

aslında doğru kişiyi bulup sevip aşık olursanız gerçekten çok mutlu olabilirsiniz. ancak yanlış insanla karşılaşırsanız gerçekten canınız çok yanacaktır. bu yüzden kalbinize söz geçirmeyi öğreteceksiniz.aşık olmanın en büyük faydası kendinize daha çok özen göstermeye başlayacaksınız. her şey için hevesli olacaksınız. örnek olarak sabah uyandığınızda günaydın mesajını görmek bile gününüz güzelleştirecek.aşkın en büyük zararı ise platonik olan halidir. platonik aşık olmak cidden insanı psikolojik olarak çok yaralar. bu yüzden yeni nesil sürekli aşk acısı çekiyor.

0

karşıdaki insanı sevdikçe aşk çok faydalı zararlı değil. ben sevdigim kadını o kadar aşıgım ki onu hep faydasını görüyorum. onunla gülüyorum onunla hep mutluyum hep huzurluyum.

0

bence aşk insana faydalı bir şeydir. aşk insanın kendini yeniden bulup keşfetmesini sağlar. yanında her zaman olabilecek, onu her zaman sevebilecek birini bulduktan sonra bence insan dünyanın en mutlusu olabilir. şahsen ben çok mutluyum :)

0

aşk diye birşey yok o tamamen anlık hissedilen bir hormonal tepkidir. sevmek zamanla olan emekle sabırla şefkatle hoşgörü ile işlenen çok değerli bir duygudur ve her zaman fedakarlıga karşı açlık duyar bu yüzden çok sevmek de sakıncalıdır haliyle

0

faydalıdır aşık olmak birini sevmek,onun için birşeyler yapmak iyidir.rutinin tek düze,sıkıcı gündeminden aşka yelken açmak insana yaşama sevincini tazeleme şansı verir.garantici hayat tarzı yerine yaşadım diyebilmek için aşk güzel ve gereklidir.her güzel şey gibi bir bedel ödemeyi gerektirir aşk.aşk bitince onurluca gitmek gerekir.

0

aşk güzel bir şeydir fakat insan kendini kaybedince zararlı oluyor