0

bir isi erteleme iyi olmuyor malesef hem başkası için hem kendin için eğer acil bir durum yoksa erteliyorum yoksa gün içinde halletmeyi severim

0

ben çok unutkanım ya o yüzden aklıma geldiği zaman hemen yapmam gerekiyor.

0

evet maalesef unutuluyor tamda bu yüzden atalarımız demiş ki bugünün işini yarına bırakma

0

genelde bu duruma göre değisir. eger önemli ve gercekten yapmak istediğim veya yapmak zorunda oldugum bi şeyse illaki yapardım. ama eger önemsiz gereksiz ve yapılmasada olacak bi şeyse imkanım oldukca erteler ve yapmazdım. yani bu olayın önemi ve zorluguna baglı bir şeydir. genel olarak bakılırsa ertelediğim bi işi sonradan yaptıgımı söyleyemem. bunun nedeninin burcumdan kaynaklandıgını düşünüyorum. boga burcu eringec olması ile bilniyor bende boğa burcı oldugum için erigec ve üşengeç bir insanım. genelde hep başkası yapsın ben rahat edeyim, başkası yapsın ben hazıra konuyum kafasındayım. yapcak bir sey yok. :)

0

genellikle unutuyorum. sanırım bu işin önemiyle alakalı.yapılması gereken iş önemliyse hiç ertelememek gerekiyor.bir de vitamin eksikligiyle alakalı bir durum.balık yemek gerekiyor birde bol bol. mağlum b12 vitamini en bol balıkta bulunuyor.

0

genelde unutuyorum maleseff.. çok sonradan aklıma geliyor. o yüzden artık onemli bir isim olduğunda hatırlatma olarak telefonun alarmını kuruyorum ki işimi garantiye alıyım.

0

bende unutkanlık var ama bazen yani daha beyazları makinaya atamadım iki gündür hep unutuyorum. yani yarın diyorm gene unutuyor bunun gibi bisy yani ama harbiden de atmadım yarın atayım bu sefer unutmucam :)

1

valla genelde unutuyorum çünkü bir kere ertelemeye başladı mı sürekli ertelemeye devam ediyorum sonra beyin unutmaya eğilimli olduğu için otomatikman unutuyorum.