0

hayır çekingenim. yeni girdiğim bir ortamda dikkat çekmek istemem. bu hoşuma gitmez ilginin üstümde olması. pek konuşmayı da sevmem öyle yerlerde genelde dinlerim insanları ..

1

pek çekingen sayılmam ama girdiğim ortama göre de değişir. kendimi yabancı hissedersem çekingen kalırım ama ortamı seversem çabuk uyum sağlarım. uyum sağlamazsam uzun zaman kalmayı tercih etmem zaten, eğer mecburen bulunmak zorunda olduğum bir ortamsa da elimden geldiğince uyum sağlar iyi vakit geçirmeye çalışırım.

0

yeni girdiğim bir ortama hemen uyum sağlayamam insanları tanımadığım için. ve genellikle çekingen davranırım.

0

yeni girdi gim ortamı önce tartarak sonrada degerlendirirm ona göre hareket ederim

0

çekingen biri değilim girdiğim ortamlarda kolaycaayak uydurabiliyorum bu yönlü gerçekten çok seviyorum hiçbir şikayetim olmuyor aynı zamanda çevremde bu huyumdan gayet memnun sen bulunduğun ortamda çekingen olup susmıyorsun diyorlar kolayca adapte olabiliyorsun ortamlara bu huyumu çok sevdiklerini onlarda dile getiriyorlar yeni insanlar tanımayı ve yeni ortamlara girmeyi seviyorum hoşuma gidiyor bu sebepten dolayı susmayı değil de ortama ayak uydurmayı tercih ediyorum yaş aralığı kaç olursa olsun bunu hep yaparım çocuklarla da yanlışıyorum yaşlılarda da iyi anlaşırım erkek olsun kadın olsun hiç ayırt etmeden ortama ayak uydurmaya çalışırım

0

cekingenimdir girdiğim ortam bana ayak uydursun ben uydurmam genellikle de onlar bana ayak uydurur yani

0

çok cekingendim eskiden ama artık o kadar da değilim.

0

vala biraz çekingen birisiyimdir. bu iyi mi kötü mü onu bilmiyorum.