1

tam olarak tarif tutmadım ama sanırım 7 hafta vardır ben bu sitede üyeyim ve bu siteye kayıt oldum pek ala memnunum bu sitede ve güzel vakit geçiriyorum hem para kazanıyorum hem de bilmediğim şeyleri öğreniyorum mesela bazı soruları gördüğüm zaman o soruları hiç bilmiyorum ama soruları araştırıp cevabını buluyorum bu sayede ben de öğrenmiş oluyorum hem de öğrenmiş olduğumu paylaşıyorum hem bazı soruları da benim bilgi alanındadır o sorulara bildiğim kadarıyla bildiklerimi paylaşıyorum yani gerçekten güzel vakit geçiriyor ben kendi adıma söyleyeyim ben bu siteden çok memnun kaldım ve bu site evet bazı eksikleri belki vardır ama umarım zamanda onu da düzelteceğini inanıyorum çünkü benim istediğim bazı özellikler var mesela bu sitede bulunmuyor ama ileriki zamanlarda soru açıldığında işte kendi fikirlerimi soru olarak paylaşacağım belki de dikkate alır ve üstünde bir çalışma yapabilirler ama böyle de gitse yine de iyidir zaten beğendiğim için de referans da yaptım kendime daha da referans yapmaya çalışacağım.

0

bu siteye üye olalı baya oldu. neredeyse 4 ayı geçti. gayet memnunum siteden. en azından oturduğum yerden para kazanıyorum var mı ötesi.

0

benim 15 gün oldu suan vede 1 kere 25 tl yapıp çekme talebi gonderdim.vede özgüveni olan vede azda olsa para kazanmak icin vede ufak tefek bisi almak için en güzel plartform.gonul rahatligi ile soru sorabilir vede cevap verebilirisiniz hemde bilgi dagarciginizi gelistirirsiniz.soru mani suan ilk ve tek para kazandırma yolunda bence.

0

ben bu siteye üye olalı tam tamına 2 ay falan oldu. belki mi geçiyordu şu an bilemeyeceğim. hani gerçekten de sitede çok memnunum ne de olsa benim paramı her seferinde yatırmıştır her ödeme talebinde bulunduğunu da hiçbir şekilde sorun yaşamadım. yani bugün 3 günüm ödeme talep oluşturdum ama da gerçi o daha yatmadı herhalde inceleme devam ediyor belkim yatar. :)) dediğim gibi ben bu siteye çok seviyorum bu sitede inşallah devamlı kalacağını düşünüyorum. bu site zaten devam ettiği sürece de ben burada kalacağıma inanmıyorum yani bu siteyi çu arkadaşıma da tavsiye ettim onlar çok çabuk sıkıldı ve gittiler kendileri kaybeder yapacak bir şey yok diyorum eminim ki buradaki arkadaşlarım da bu siteden memnundur.

0

benım bugun ikinci günüm burada.ve siteden herhangi bir yanlıs terso durum henuz gormedim.parasını aldigini söyleyen onlarca insan var banka transfer olayı özellikle harıka bir sistem.ben ıkı gundur 10 tl yaptım referansta getırdım buraya.yanı sımdılık memnunum ama kazanclar bır tık fazla olsa guzel olurdu.keske az bır mıktar daha kazanclarımızın uzerine gelse en azından daha ıyı bır gelir elde etmis oluruz.

0

bir kaç dakika olar kullanıyorum şimdilik memunum

0

bende bir saattir burdayim. 60 soru cevaplanmasi icin yardiriyorum acikcasi. kac oldugunada bakmaya useniyorum. hadi hayirlisi bir ara bakarim sanirim. parson nerden bakiliyordu :)

0

bir saat bile olmadı, çok keyifli, bırakamıyorum.

0

bir saat oldu güzel site gelecekte bu site patlar

0

henüz 1 hafta oldu.ama siteden çok memnunum. insanların düşüncelerini hep merak ederim.acaba nelerle uğraşıyorlar,hangi konular ilgilerini çekiyor? sonuçta beş parmağın beşi bile bir değil.haliyle insanlarda öyle.herkes birbirinden çok farklı.herkesin ilgi alanları bambaşka.bir de yazmak rahatlatıyor çoğu zaman.buraya yazı yazmak en iyi yaptığım işlerden biri benim için.rahatlamam,kafa dağıtmam ve aşırı düşüncelerden uzaklaşmak için bir kaçış yolu adeta.

0

site'ye üye olalı 2 gün oldu kazancım yaklaşık 5 tl civarı şimdilik tek düşündüren şey bu kadar yavaş kazandırması ama onun haricinde çok güzel bir site.

0

bugün onuncu günüm. ve gercekten çok memnunum siteden. boyle bie site kurduklari icin sorumani ekibine cok tesekkur ederim. yonetim'de cok ilgili bizimle. bir memnuniyetsizligim yok şuan.

0

1.5 hafta oldu üye olalı, şu anlık memnunum. güzel saygı çerçevesinde sorular sorulup, cevaplar veriliyor.

0

bir haftayı geçti benim ve evet memnunum. sadece ara sıra ellerimi hisssetmiyorum o kadar eksisi fazla yok.

1

daha bugün öğleden sonra üye oldum şimdilik bir sıkıntı yok bir anlık hevesle üye olduğumdan beri yardırıyorum umarım çabuk sıkılmam.

0

5- 6gün oldu üye olalı gayet memnunum sitedeki insalar gayet seviyeli ve nezih insanlar iyiki tanışmışım bu siteyle

0

henüz birkaç gün oldu sanırım site de yeni zaten. şimdilik gelişmelerden memnunum.