0

bu siteye ben çok yeni kayıt oldum. daha 10-20 dakika anca olmuş olabilir ya da 30 dakika falandır. daha önce duymuştum ama gelmemiştim. başka siteler kullandım ama ortamlar kalitesiz olunca buraya geldim.

0

ismini çok duydum 17,03,2019 atrihinde üye oldum.yani dün :)

0

ben bu siteye ilk açıldığı zamanlar üye olmuştum. ben 24 ekimde üye olmuştum, sitede o zamanlar daha 4-5 günlük birşeydi. ilk zamanlarda cevaplardan çok güzel kazanç sağlıyorduk. gerçi yine iyi ama biz ilk zamanlarını bildiğimiz için bize bir tık düştü geliyor. yine allah bereket versin, cevaplardan yine güzel kazanılıyor yani. sorulardan daha iyi diyebilirim. ya zaten bu siteye vakit ayırıp aktif olursan burada güzel paralar kazanıyorsun. ama millet hiç sabretmeyip hemen birkaç cevapta bırakıyor siteyi. sanki günlük hayatta da işimizde 1 ay sonra alacakmışız maaşımızı deyip bırakıyoruz sanki işimizi. burada da bir emek harcayacaksın ki, para kazanasın buradan.

0

ben siteye 1 mart dün akşam. üye oldum ve siteyi beğendim. güzel bir site başarılı bir site gerçekten mükemmeldir devam etmeyi düşünüyorum.

0

siteye kısa bir zamanda üye oldum. bu durum 34 hafta gibi bir süre. anladım ki site güvenilir ve sonuna kadar verdikleri parayı hak ediyorlar. çünkü ödememi aldığımda baktım ve çok iyi bir liste ödemeyi aldığınız zaman ki o tutarın hesabınızda görünmesi öyle bir zevk veriyor ki çok mutlu ediyor insanı. yani site sonuna kadar güvenilir ve sözünün arkasında duran bir site. ben bir ay oluyor ödememi aldım ve harcadım tekrardan yazmak istiyorum ve baktım 22 weeks kazanç etkinliği gelmiş bu etkinlik olduğunda çok kazanıyorum ve faydalı oluyor bunun sayesinde ayakta dimdik durmaktayım.

0

yeni üye oldum ama siteye hemen alıştım kanım ısındı ve devam etmeyi düsünıyorum.

1

site açıldıktan bir hafta sonra üye oldum aylar geçti. yeni yılda pek aktif olamadım ama burada olmayı seviyorum ve sorumani sitesinden memnunum. umarım artık daha aktif olurum en azından eskisi kadar.

0

ben 2 hafta bitti vede ilk odememi çektim 3 iş günü içinde hesabınıza geçiyor o yüzden sizleride arkdaslarinizida sitemize davet edebilirisiniz.

0

daha bugün başladım ama daha fazla zaman ayıracağım güzel sözler duyuyorum.

0

bu siteye bugub üye oldum sorular güzel bakalım kazanç varmı

0

bu siteye 2 hafta önce üye oldum bende çok beğendim siteyi çok güzel bir site hem bilgi kazanıp hemde bilgilerimizi paylaşıp karşılığında bir miktar para kazanıyoruz iki haftada toplam 70 lira para kazandım bana çok iyi bir ek gelir oldu umarım herkes siteden istediği miktarı kazanır site ödemeleri yapıyor o yüzden artık güvenerek devam ediyorum site çok başarılı.

0

bu siteye daha bir kaç saat öncesinde üye oldum eğlenceli bir siteye benziyor soru cevaplarken yorumlara bakıyorum genel kültürüm artmış oluyor bu konuda sevdim

0

bu siteye üç hafta kadar evvel üye oldum. gerçekten çok iyi ve başarılı bir site olmuş.adminlere buradan teşekkür ediyorum.seviyeli sorular ve bilgilerin yer aldığı değişik özgün bir site olmuş . teşekkürler diyorum.