0

evet ben de sitede yeni üyeyim ama bir çok sorulan soru bildiğim sorulara bildiğim kadar cevap veriyorum yani elimden geldiği kadar uzun cevap vermeye çalışıyorum ama bazı soruların cevabı uzun değil onun için yani çok uzun yazsan da laf kalabalığı olur öyle de insan sallamak istemiyor.

0

evet arkadaslar ne kadar uzun yazarsaniz sizin kâr dir ve guzel soru gelse insanin hevesi bu sorunun daga uzun yazma hevesi geliyor ve daga guzel bence bende her soruyu cevaplayarak daga uzun yaziyorum ve en guzeli bence bu siteyi 3 haftadi giriyorum ve cok memnunum ve gayet guzel sitedi ve herkes kayit olsaydi bu site daga cok para kazanirdi ve xevaplayan sorular 2 krs ile baslasaydi daga guzel olurdu cunku ben herkese tavsiye ediyorum kendim sahsima

0

fazla kazanabilmek için cevaplardan gidiyorum zaten kardeşim. :) :) ve mümkün olduğunca uzun cevap yazabileceğim sorular arıyorum ki site içerisinde, daha fazla kazanabileyim diye. zaten şuan site içerisinde bir etkinlik var. senin bildiğin bir etkinlik. iki katı kazanç etkinliği... ve ne hikmetse bu etkinlik olduğu sırada ya müsait olamıyorum ya internetim olmuyor... bu etkinlik olduğu zaman ne hikmetse bir değişiklikler oluyor günlük hayatımda. ama buna rağmen yine biraz birşeyler yapmaya çalışıyorum. ve bakalım bu etkinlik başladı başlayalı biraz kazanç yapabildim ama.. perşembeye kadar biraz daha yapabilecek miyim. mümkün olduğunca yorum sorusu bulup uzun cevap yazmaya çalışıyorum... belki bu sayede müsait olamayıp siteye giremediğim zamanların telafisini yapmaya çalışıyorum kardeşim.

0

buradaki üyelere tabii ki soru sormak basit geliyor o yüzden herkes cevabını almak istemesede bir şeyler soruyor ben geldiğimden beri hiç bir soru sormadım genellikle sorulan sorulara doğru ve uzun cevapları yazmayı kendimce daha mantıklı buldum en uzun yazıyorum hem de daha fazla kazanç elde ediyorum eni gelen üyelerinde sorulan sorulara cevap vermesini rica ediyorum.

0

mümkünatı yok 2 tl cevaplar ile kazanabilesiniz.

0

bilgilendirme için sağol arkadaşım. ben de elimden geldiğince çok ve uzun cevaplar yazmaya çalışıyorum. ama araştırma yaparak mantıkla cevaplar tabii ki de, cevap yazmış olmak için yazan o kadar çok arkadaş var ki maaelesef, uyarılara rağmen cevabı bilmiyorum yazan bile var. bi de yeni üye olan arkadaşlar 60 soru cevaplamadan soru soramaz diye bir kural var ki, benim gibi soru sormak için can atan arkadaşlara karşı haksızlık gibi geliyor bana. aklımda deli sorular var ama sabırla bekliyorum maalesef, inşallah sıra bana da gelecek.

0

evet uzun cevaplar vererek kazanmak varken neden fazla soru cevaplıyımki.hakkında bilgi sahibi olduğum konuları ince ayrıntısana kadar anlatırım daha fazla kazanırım.neden zamanımı kaybediyimki.sitede ortalama 5 saat kalan bir üye toplamda uzun cevaplar verirse saatte 20 soru 5 saat ise 100 soruya cevap vericektir.uzun cevaplardan ortalama 5-7 kuruş arası kazanç sağlanıyor yada alın sorulara cevap vererek 10-15 kuruş kazanırsın 100 soruda ise toplamda 5 lira kazanılıyor.

0

ben elimden geldikçe sorulara vede daha cok mantıklı sorulara uzun cevaplar vermeye calisiyorum buda bende tabiki kazanc olarak artış sağlıyor bakiyeme yansiyor

0

uzun soracak cevaplar bulamıyoruz malesef

1

çok fazla uzun uzun cevaplar yazılacak sorular pek nadir...

0

bencede arkadsslar,eger uzun cevap yazabilme kabiliyetiniz varsa kesinlikle cevap yazin derim.

0

üstüme alınmadım bile... :) :) kazancımı suysan bu kadar soru ve cevaba göre mi yaptın diye ağzın açık kalır... :) :)

0

üyeler o konu hakkında bilgi sahibi değilse o soruyu için uzun cevap veremezler.