0

yapan oldu da yapmadım yancı arkadaşım yaptırıyordu ama

0

hayır şu ana kadar hiçbir oyunda hile yapmadım, hile yapılmasından da hiç hoşlanmam. bence kimse hile yapmazsa oyun daha güzel olur.

0

okey oynuyorum ama hiç hile yapmadım. yapacağımı hiç zannetmiyorum. yakalanırsak rezil oluruz sonuçta.

0

evet bazı arkadaşlar saolsun balyaları karıştırıyor.ortaya koyduğumuz balyayı kendisine alıyor ve aldığı o taşlardan okey çıkıyor 2 tane hemde şansın bu kadarı ama yine de kaybetti arkadaş sigara mı yarın alacak ve bol bol içecem.

0

okey bir şans oyunudur. ama aynı zamanda iyi bir taş takipçisi ve hafızanızın güçlü ve uyanık tutmalısınız. bir de masada tanımadığınız oyuncular var ise onları ayrıca gözetim altına almalısınız. özellikle çok konuşan ve dikkat dağıtmaya çalışan oyuncular oluyorsa orda ya bir taş çalma ya bir taş isteme ya da eldeki fazla taşı çıkarmaya çalışıyorlardır. eğer eşli oynuyor iseniz göz takibini yapmanız gerekir. kendi aranızda bazı şifreli sözler geliştirmelisiniz. oyunda taş çalındığını ya da eşine okey vermeye çalışırken hemen oyuna müdahale ediniz. yoksa durmazlar.

0

evt yaptım taş çaldım babamla oynadığımda çalıyorum genelde babamla 2 abim ve ben oynarız oynarken çok komik oynarız eğlenceli iddasına oynarız coca-cola yapa 100 liarasina fln oynarız babamla yenince hile yaptığımızı abim anlar kabul etmez babam para verir yada coca-cola alır

0

daha ona ilerliyemedim ve gerekte duymadım. oyunda hic bir şekilde hile sevmem. genellikle yapan ile de oyun oynamam.

0

bir zamanlar çanak okeyde arkadasımla hile yapardık. o benim üştümdeki masaya oturup bana lazım olan taşları atardı. telefondan sürekli konusur bir birimizden taş istersik sırası ile bi ona bi bana çanak kırdırmak için sürekli yapardık. bir gün yönetim bu bileyi anladı ve bizi banladı o kadar emek boşa gitti.

1

ben hiç yapmadım ama yapan arkadaşlarım vardı bol bol taş çalar ortağı ile taş değiştirirlerdi uzun bir süre ruhumuz bile duymadı.

0

yok daha o kadar ilerleyemedim okeyde. arkadas ortaminda az oynama sansim oldu.