0

söyle buldun mu adlı bir parça lütfen dinleyin.

0

emel müftüoğlu - hovarda, reyhan karaca - sevdik sevdalandık, müzeyyen senar - gamzedeyim deva bulmam, müzeyyen senar - benzemez kimse sana, tarkan - kır zincirlerini, fulden uras - bensiz olsun, nilüfer örer- mevsim bahar, niran ünsal- haktan, gala - freed from desire, mustafa sandal tüm 90'lar şarkıları

0

bu soruya hayır cevabı veren olmamalı diye düşünüyorum.her insan geçmişe gider.gecmişe onu bağlayan birşeyler illa ki vardır. gerçekten sezen aksu,ebru gündeş, barış manço,cem karaca gibi sanat ustalarını dinlemeyen var mıdır? onlar bizi hep geçmişe götürenlerdir.gecmişi hatırlayıp geleceğe yön çizdirenlerdir.nostalji her zaman yaşar.

0

evet çok fazla var. bana gencliğimi anlatan ve anımsatan müzikler var. tripkolik diye biri vardı. onun müziklerini sürekli dinlerim çok eşki ama çok güzel müziklerdir. herkes ergen olarak görsede ben dinlemekten zevk alıyorum.

0

ben eski şarkıları dinlerim hatta çok var emel sayın -rüyalar gerçek olsa
demet sağıroğlu -arnavut kaldırımları, erkin koray -çöpçüler bunları örnek olarak verebilirim şu an

0

demet sarıoğlu'nun " arnavut kaldırım " şarkısını hiç sıkılmadan usanmadan dinliyorum. değişik bir enerjisi var şarkının her dinledigimde sanki ilk defa dinliyormuş gibi hissediyorum.

0

azer bülbül- bu gece karakolluk olabilirim

0

sezen aksu şarkılarına bayılırım nostalji çok severim zeki müren cem karaca 80 ler 90 lar tüm hepsine bayılırım plak alıp saatlerce bıkmadan dinleyebilrim

0

evet hatta neredeyse bütün dinlediğim şarkılar çok eski şarkılar oluyor bu aralar murat göğebakan'dan vazgeçilmiyor parçasını dinliyorum.

0

genelde eski şarkıları daha çok seviyorum zaten.. eski türk sanat müziği şarkılarının hepsini hemen hemen çok seviyorum