0

ben kimle iddiaya giriyorsam döneklik yapıyor hiç birseyde almıyor yani pahalı şeyler istiyorum diye birdahada gitmedm hiç iddiaya

0

sevgilimle izledigimiz bir film hakkında iddiaya girdik.kaybeden kazananın ayaklarını yıkayacaktı.aslında çok büyük, abartılacak bir iddia değil dışarıdan bakıldığında.ama kaybeden bendim.ve benimde ciddi bir şekilde ayak fobim vardı.hayır kendimede çok kızdım.neden asla yapamayacağımı düşündüğüm bir konu hakkında iddiaya giriyorum ki? tamamiyle benim suçumdu.haketmiştim.iddiayı kaybedip uygulamamakta bana yakışmazdı.mecbur o ayaklar yıkandı.ama yıkarken ölüyorum sandım.tabi sevgilimdeki keyifi söylememe gerek bile yok. ağzı kulaklarında,elinde telefonla rahat bir şekilde ayaklarını yıkayışımı izliyordu.

0

yaz ayında doların durgun olduğu zamanlar ben banka üzerinde dolar, altın alıp satıyordum. bir arkadaş doların 6 tl olacağını öne sürdü, bende 6 tl olmaz dedim ve 1 ay mühdetle iddaya girdik bir ay boyunca inişli çıkışlı oldu dolar kuru, 1 ay bitince 6 tl olmadı ve ben kazandım yemeğine girmiştim. o arkadaşın şansız olduğunu o zaman öğrendim bizim iddaa biti bir hafta sonra dolar kuru 6 tl yi geçmişti.

0

vallaha bol bol sigara iddası oldu genelde yarı kazanıp yarı kaybettim ama heyecanlı geçiyor.

0

en son eski erkek arkadaşımla zayıflama iddasına girmiştik. ben kazanmıştım ve eşofman takımı aldırmıştım kendime :)

0

hiç iddiaya girmiyorum eğer girersem de bahis mevzusu olmaz. çocukça buluyorum.

0

film üzerine bir iddia'ya girmiştik çanta üzerine ve ben kazandım.