0

yapmam herhalde arada yaşanmışlıklar var zaman farkından dolayı düşüncelerimiz daha farklı olurdu bundan dolayı evlenmezdim

1

herkesin kendi tercihi ama bir kere jenerasyon sorunu yaşanır. daha sonrasında dönemsel farklılıklar ortaya çıkar. bir taraf hayatının baharını yaşayacakken diğer taraf ununu elemiş eleğini asmış olacaktır. birbirlerine ayak uydurmaya çalışsalar bile oldukça fazla bir yaş farkı ortaya çıkıyor. evlenir miyim evlenmez miyim bilmem ama sağlıklı bir ilişki olmaz diye düşünüyorum.

0

büyük konuşmalayim ama ben evlenmizdim çünkü 20 yaş çok fazla ve iyi olmayan bir durum ama peygamber efendimiz evlenmiştir. bunların istisna durumları vardır.

0

benden 20 yaş büyük bir hanımefendi ile evlilik yapmam, aklımın ucundan bile geçirmem. toplumumuzda çoğunlukla bu soruyu uzattığımız zaman ters tepki görebiliriz ama kabul edip de hayatlarını birleştiren insanlar muhakkak vardır, herkes aynı değil. yine de çok büyük konuşmak doğru olmaz sonuçta yarın öbür gün herşey başıma gelebilir, böyle bir karar almak bile cesaret ötesi bir durum.

0

kendimden yaşça büyük biriyle eğer seversem yaşı da göstermiyorsa düşünebilirim