0

günümüz türkiye de kadına şiddet hat safhada bunun önüne geçmek artık imkansız gibi ama tek bir yolu var bana göre eğitim hapse atmak yerine yada idamla korkutmak yerine eğitim verseler bu sorun olmayacak

0

ülkemizde hergün nerdeyse rastladigimiz olaylardan birisidir.insanlarimiz ya yanlis secimler yaparak ya evlilikler yapiyorlar yada birlikde oluyorlar.sonradanda kadin bunlari yasamak ve çekmek zorunda kaliyor.bazende kadindada suç yokmu tabiki erkek kadar ondada suç var aceleci etmesi veya evdeki huzursuzluk yüzünden evden kaçmalari evine bakmayan erkekden şikayetci olmasi boşanmasi erkegin şiddetini dahada arttiriyor bu çok yanlis bir durum buda çocuga yansir.
birde çocuk istirmarina dicek hicbirsey bulamiyorum.ne kadar bizim milletimizde insanlar küstahlasabiliyor onuda anlamiyorum.ayrica ufak kiz veya erkek cocuklarmizi sokaga cikarmamak ve herzman parka veya baska yere gittiginizde illaki basinizda durunuz .tanimadigi kisilerin yanina gitmesin ve onlardan birsey almasin.basinda aile birseylerinden birinin bulunmasi şart bence.bunlara dikkat edilirse asla bence bu şeylerin önüne gecilmiş olunur.

0

ibret alınacak cezalar verilsin ki doknmaya korksunlar

0

kadına siddet,çocuga cinsel istismar,taciz gibi sucları isleyenler serefsiz,onursuz,karektersiz insanlardır. bir kadına siddet göstemek kolaydır. afedersiniz ama erkeksen güçüne güveniyorsan cık gel bide beni döv. var mı o kadar g@t? ya hele çocuga cinsel istismarı yapan serefsizler! ulan 3-4 yasındaki çocuklardan siz neyin zevkini alıyorsunuz. bu kadar mı ahciz insanlarsınız siz. ulan karektersiz git kendi kendine sey yap çocuktan ne istiyorsun? taciz olayına gelince bi insana istemediği bir seyi yapma hakkını sana kim veriyor? bu sucları isleyenler kanunda yarılanmasın halkın eline verilsin. halk kessin bunların cezalarını. sahsen benim elime böyle birisini verilsinler. allah sahit olsun cinsel organını keser agzıma veririm.

önce sorumani ekibinden sonrada sizden özür dilerim. agır sözler ve kelimeler kullanmıs olabilirim. fakat bu konular benim sinirimi bozuyor. zaten bu insalarda bunu hak ediyor. ama ben genede özğr dilerim hepinizden.

0

kadına şiddet ve taciz olaylarının altında olan sebeplerin altında cahillik, bilgisizlik yatmaktadır. bundan dolayı insamlar mutlaka eğitilmelidir ve konu sürekli gündemde kalmalıdır. devlet yetkilileri bu konuda daha vazgeçirici cezala uygulamalıdır. aksi takdirde bu tarz olaylar hiç son bulmaz.

0

maalesef gözü dönmüş insanlar karşısında ne kadar önlem alınırsa alınsın pek fark etmiyor ülkemizde bu kadar kadın cinayetleri tacizler tecavüzler şiddet oluyor ne kadar ses çıkarırsak ne kadar ayaklanırsa ayaklanıksın yapacak olan insan yapacağından vazgeçmiyor. maalesef kadına şiddete bence müebbet getirilmeli ki kimse böyle bir şeye yeltenmemeli.

0

ben öle erkeği hadim etmelerini isterim erkek dediğin kadına el kaldıran taciz etmez ben öle erkeğe erkek demem kadına el kaldıran erkeğe erkek demem yani kolaysa kendi cinsiyle kavga etsin yani hadim etsinler nede olsa kendilerini erkek sanan kadın onlar

1

bu gibi büyük sorunların geçmesi için adalet sistemindeki disiplinin çok artması lazım.bence en güzel ve en büyük çözüm idamın gelmesidir.

1

ciddi anlamda caydırıcı cezalar gelmediği sürece sonu gelmeyecek maalesef