0

dikkatli olunmalıdır. mesela uzun karakterli şifreleme yöntemi kullanılmalıdır

0

tabiki günümüzde kolay para kazanmak icin insanlarimiz her turlüsahtekarliga başvuruyor.bunlarin basinda ise tabiki internet üzerinden veya kendilerine gecici hatlar üzerinden sectikleri kişileri gozune kestırıp iste bankadan yada ailenizin terör magduru yada kart bilgileriniz baskalarinin eline gecti diye yada yatirim yapmak icin bircok turden günlük hayatimizda insanlar var bunlarida televizyonlarda veya günlük hayatimizda göruyoruz.bu kisilere irtibat etmeyip en yakindaki polis jandarma arayarak şikayette bulununuz.hiç kimse asla kimseden şifre yada kişisel bilgilerinizi istemez varsa öle bişi sizler müracat ediniz.

0

dikat etmen lazim bir telefon geldigindee hemen kayma arastir sorustur bakalim neyin nesidir diye

0

bir kere dolandırılmamak için tanımadığınız kişiler hiç güvenmeyin.herkese kanmayın araştırmadan birilerinin lafıyla iş yapmayın.

0

yani dolandırılmamak için bence kurnaz olman lazım onca insan dolandırıyor.. bence insanların artık ders alması lazım dolandırıcıları inanmaması lazım yani bence bu şekil önlemler alabilirsin. diğer türlü alamazsın herkese inanmayacaksın zaten bu devirde kimseye de inanılmıyor, güvenilirmiyorda orada ben bu zamana kadar hiç dolandırmadım zaten benimle kimse dolandıralamaz izin vermem böyle şeye o da haberlerde çok çıktığı için artık neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz.

0

hiç bir cozumu olmuyor.birkaç kez başımıza geldi dolandirildik ama çözüm bulunamıyor artık