-1

kuru fasulyeyi suda bekleteceksin . galiba cildi de suda bekleteceksin dir. denemekte fayda var.

0

benim cildim yağlı ve karma olduğu için kurulu kişiler hakkında pek bir araştırma yapmadım ama kendi yağlı cildim için araştırma yaptığım da önüme hep kuru ciltler için illa çıktı ve istemiyerekte olsa okudum aklımda kalan bilgileri size aktarayım öncelikle kesinlikle en iyi gelen şeylerden bir tanesi bal yüzünüzü bir güzel yıkayıp temizledikten sonra balı yüzünüze sürün 15 dakika bekletin böylelikle cildiniz parlayacak nemini kazanacaktır

1

makyaj markalarının bakım ürünlerine yüzlerce lira harcamaya gerek yok diye düşünüyorum. eğer güvendiğiniz bir aktar varsa doğal yağlar veya bitkilerle güzel karışımlar yapıyorlar. benim sürekli gidip ürün aldığım bir aktar ve şimdiye kadar ne sorunum olduysa hepsine de işe yarayan çözümler önerip bunları hazırladı. bakım için doğal olanları kullanabilirsin. makyaj içinse mutlaka makyaj öncesinde yüzünü çok iyi nemlendirmen lazım. yoksa pul pul olur yüzün ve komik bir hal alır. ayrıca su bazlı fondoten kullanmamalısın. pudra kullanacaksan öncesinde az da olsa yüzüne fondoten uygulamalısın.

1

kuru ciltlere hindistan cevizi yağı veya zeytin yağı yüzlerine sürmeleri 15 dakika sonra yıkayabilirler cilt nemlenmiş olur makyaj öncesi iyi bir nemlendiriciyi baz olarak kullanabilirler.

0

kuru ciltlere tavsiyem bol su içsinler. makyaj ise hafif olanları tercih ediniz.