0

herkes genellemesini çıkaralım da insanlar ikinci bir şansı şöyle hak eder, bana inandırıcı geliyorsalar bir ikinci sanş verilir ama yalan dolanla güvensizlik sezdiriyorlarsa hiç bu kalkışmanın anlamı yok çünkü insan yaptığı hatayı tekrarlayabilir potansiyel taşıyor ve bu yüzden bile bile kendime zarar verecek bir şekilde ikinci sanş konusunda kapıyı aralıklı tutmam. ikinci kez kandırılma gibi bir durum yaşandığı zaman daha da çok kahır olunacak, bunu yaşamak kadar acısı da beter.insan hayatta en büyük zararı kendisine vermiş olur, şans verdiğim insan kadar hata bizde de sayılır. riski göze alıp bunları yaşamakla burun buruna gelecek bir halde olmak ne kadar da mantıklı duruyor?. bilmiyorum bu sorunun cevabını çünkü benim aklım bana yetiyor, yinede kimseye bir ikinci şans tanımazdım.

1

herkes ikinci bir şansı hak etmez. eğer o insan bir şeyleri hak etseydi sizin ona ikinci bir şans vermenize gerek yoktu. verdiğiniz ilk şansı iyi bir şekilde kullanmasını bilirdi.

0

bu yapılan hataya göre değisir. bir çok hata affedile bilinir ve ikinci bir sans tanına bilinir. fakat aldatmak gibi önemli hataların affedilmesi doğru bir karar diğildir. ilk basta hatasız bir kul olmadıgını bilmek gerekiyor. bu yüzden aldatmak gibi önemli hatalar dısında yapılan hatalara ikinci bir sans verilmelidir. fakat bu sans ikincide son bulunmalı ve üçüncü bir sans asla verilmemelidir. ilk iki sansı degerlendiremeyen bir insan üçüncü sansıda degelendiremez. üçüncü sansı vermek sadece sizi üzer ve zamanınızı boş yere harcar.

0

herkesin 2. şansı hakettiğini düşünürdüm. fakat insanlara 2. şansı verdiğimde bunun böyle olmadığını anladım.

0

kişiye ve hataya göre değişir,herkes hak etmez versek de kıymetini bilmez,bazı hatalar kabul edilip yutulabilirken bazıları geçmiyor içerde bir yerde bekliyor hep.

0

bazi insanlar icin evet ikinci bie sans verilebilir ama herkes icin o ikinci sans gecerli degildir.

0

herkes ikinci bir şansı hak etmez bence hata var hata var