0

yapılan yanlışlara bağlı verilip ya da verilmemesi söz konusu olabilir.

0

yani bu belki duruma göre değişebilir herkes kolay affedemiyor açıkcası herkes açısından bakmak gerekiyor burada yani karşılıklı bakmak gerekiyor. insana ikinci bir şansı hak eder bence ama bu duruma göre olaylara göre de değişebilir belki. yani karşınızdaki insana karşı olan güveninizi kaybettiğiniz zaman yani şüpheye düştüğünüz zaman aslında önemli olan. böyle durumlar da biraz zor olabiliyor ikinci şansı vermek ve tekrar güvenmek ancak evet her insan hata yapabilir önemli olan bu hatalardan ders çıkarmaktır ve herkes ikinci bir şansı hak ediyor olabilir bu kişiden kişiye göre kişinin verdiği karar göre değişkenlik gösterir.

0

herkese ikinci şans verilmeli aynı hata tekrar edilmemeli

0

konudan konuya degisir bu ikinci sans hak etme isini

0

kasıtlı yapmayan biri için olabilir iyi niyetli olan biri için şans vardır

0

herkes ikinci şansı hakeder. yaptığı hatayı yeniden tekrarlıyorsa yada yeni bir hata yapıyorsa artık şansi bitmiştir haketmiyordur çünkü

0

konuya göre değişir bu durum. ufak tefek hatalarda tabi ki ikinci şansı herkes hak eder. sonuçta hata yapmak bizim özümüzde var. ama çok büyük şeylerde ikinci şans verilmez diye düşünüyorum. mesela aldatmak, hırsızlık, cinayet gibi. bazı şeylerin affı olmamalı.